Waar kun je de film ‘Marlowe’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Marlowe (2022) online kijken kunnen. Liam Neeson is privédetective Philip Marlowe, die voor een nieuwe klus drugsdealer Nico Peterson moet opsporen. De jonge Clare Cavendish is zijn vorige minnares en zij is ervan overtuigd dat hij zijn eigen dood in scène heeft gezet. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Marlowe’ (2022) online kijken?

Marlowe was in maart 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Marlowe bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 6 juli 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Marlowe niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMarlowe is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Marlowe nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Marlowe’ (2022)

Voor privédetective Philip Marlowe (Liam Neeson) gaan de zaken in Los Angeles de laatste tijd wat traag. Dan arriveert er een nieuwe klant: de jonge en aantrekkelijke Clare Cavendish (Diane Kruger), dochter van Hollywood-actrice Dorothy Quincannon (Jessica Lange). Ze wil dat Marlowe haar voormalige minnaar, drugsdealer en rokkenjager Nico Peterson, opspoort. Peterson zou vermoord zijn bij de Corbata Club, een exclusieve club voor de rich and famous van LA, maar Clare is ervan overtuigd dat hij nog leeft en zijn dood in scène is gezet. Tijdens zijn onderzoek raakt Marlowe niet alleen in de ban van de verleidelijke Clare, maar komt hij ook in aanraking met de louche praktijken die schuil blijken te gaan achter de schermen van de Corbata Club en Hollywoods filmindustrie. Het wordt pijnlijk duidelijk dat Bay City’s rijkste families en machtigste inwoners tot alles bereid zijn om hun fortuin te beschermen.

Streaming informatie over de film

TitelMarlowe
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 50 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurNeil Jordan
CastLiam Neeson, Diane Kruger, Jessica Lange


Synopsis: Just Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.