Gloednieuwe actiefilm ‘The Marksman’ met Liam Neeson is vandaag in première gegaan bij Amazon Prime Video

Liam Neeson wist kort geleden in Nederland al een flink succes te behalen met de lancering van Honest Thief bij Netflix, nog geen half jaar na de release in de bioscoop. Nu belooft er weer een keiharde actiefilm aan te komen, maar dit keer zal het op Amazon Prime Video zijn. Vanaf 20 april 2021 schittert de acteur in de hoofdrol van de film The Marksman.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

The Marksman (film, 2021) op Amazon Prime Video in Nederland

Onder de nieuwe films en series op Prime Video in april 2021 werden door Amazon eerst enkel titels als Tenet, The Shawshank Redemption, Man of Steel, San Andreas, The Notebook, seizoen 1 van Them en Train To Busan II (Peninsula) vermeld, maar er is nu een nieuwe film aan dit overzicht toegevoegd. Vanaf 20 april gaat The Marksman met Liam Neeson direct in première op de streamingdienst in Nederland.

The Marksman is geregisseerd door Robert Lorenz en heeft in de hoofdrollen Liam Neeson als Jim Hanson, Katheryn Winnick als Sarah Pennington, Juan Pablo Raba als Mauricio, Teresa Ruiz als Rosa, Jacob Perez als Miguel, Dylan Kenan als Randall Brennan en Luke Rains als Everett Crawford.

Verhaal

Jim Hanson is een ex-marinier uit de Verenigde Staten en Vietnam-oorlogsveteraan die langs de grens tussen Arizona en Mexico woont. Om de grenspatrouille te helpen rapporteert hij pogingen tot illegale oversteek. Jims leven verandert compleet wanneer hij Miguel en zijn moeder betrapt die de grens proberen over te steken en op de vlucht zijn voor het Mexicaanse kartel. Na een vuurgevecht met Mauricio (leider van het kartel) waarbij zowel Miguel’s moeder als de broer van Mauricio omkomen, belooft Jim Miguel veilig naar zijn tante in Chicago te brengen. Dit is niet zo makkelijk als Jim dacht dat het zou zijn wanneer hij erachter komt dat Mauricio wraak probeert te nemen voor de dood van zijn broer.

Trailer


Details van de film

Titel: The Marksman
Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Actie, Thriller
Duur: 1 uur en 48 minuten
Regisseur: Robert Lorenz
Schrijvers: Chris Charles, Danny Kravitz, Robert Lorenz
Cast: Katheryn Winnick, Liam Neeson, Teresa Ruiz
IMDb: 5.9 uit 2.400 stemmen

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over The Marksman op Amazon Prime Video