Waar kan ik de film Marionette (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de mystery / thriller film Marionette (internationaal bekend als Repression) uit 2020. De film van Nederlandse makelaardij werd gelanceerd op 29 september 2020 tijdens het Nederlands Film Festival (NFF) in Utrecht en behaalde tot dusver een 5.8 uit 614 stemmen op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Marionette uit 2020 online kijken?

Pathé Thuis: Deze titel is op dit moment exclusief te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar de film op Pathé Thuis.

Verhaal van Marionette (2020)

Na de tragische dood van haar man verhuist de kinderpsychiater Marianne naar Schotland. Een van haar nieuwe patiënten is de tienjarige Manny die beweert dat hij haar toekomst kan sturen.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Mystery, Thriller
IMDb: 5.8 uit 614 stemmen
Duur: 1 uur en 52 minuten
Director: Elbert van Strien
Schrijvers: Ben Hopkins, Elbert van Strien
Cast: Peter Mullan, Bill Paterson, Thekla Reuten
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.