Marie Kondo gaat nóg een stapje verder met opruimen in ‘Sparking Joy’ (nu te zien op Netflix)

“Does it spark joy?” Met die zin wist het wereldberoemde organisatie-icoon Marie Kondo nog beroemder te worden dan ze als bestsellerauteur al was. Na haar Netflix-serie Tidying Up with Marie Kondo verwachten we nu de komst van een vervolg die haar opruimaanpak een stapje verder doorzet. Vanaf 31 augustus 2021 is de nieuwe serie Sparking Joy with Marie Kondo op Netflix te zien.

Vanaf 31 augustus is de realityserie ‘Sparking Joy with Marie Kondo’ te zien op Netflix

We hoeven ons gelukkig niet zorgen te maken dat we niets te kijken hebben, want er komen ontzettend veel nieuwe films en series op Netflix in augustus 2021. Zo verschijnen The Kissing Booth 3, seizoen 5 deel 2 van Riverdale, seizoen 1 van The Chair, Sweet Girl, seizoen 1 van Disparu à Jamais, Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed en nog veel meer titels online op de streamingdienst.

Op dinsdag 31 augustus 2021 om 09:00 uur zal Netflix dus ook de lifestyleserie van Marie Kondo online zetten op het video on demand-platform. Hieronder vind je precies waar de Netflix-serie over zal gaan.

Verhaal en details van de Netflix-serie

Wereldwijd organisatie-icoon en bestsellerauteur Marie Kondo neemt haar kenmerkende aanpak van opruimen een stap verder in haar nieuwe, transformerende Netflix-serie: Sparking Joy.

Marie laat ons zien hoe de grondbeginselen van haar methode onze bedrijven, relaties en gemeenschappen kunnen beïnvloeden. De impact van opruimen is verrassend, emotioneel en transformerend in de levens van de mensen die Marie ontmoet. Gedurende het proces zullen kijkers ook binnenstappen in Marie’s eigen huis, haar familie ontmoeten en een glimp opvangen van hoe zij “joy sparkt” in haar dagelijks leven!

Jaar: 2021
Soort: Film
Release datum: 31 augustus 2021 om 09:00 uur
Categorie: Reality, Lifestyle
Duur: 1 seizoen van 3 afleveringen
Cast: Marie Kondo
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Vervolg op ‘Tidying Up with Marie Kondo’

Dit wordt het vervolg van een andere serie van Marie Kondo: Tidying Up. In deze achtdelige serie begeleidt Marie Kondo mensen die op een kruispunt staan, maar bereid zijn om de rommel aan te pakken die hen tegenhoudt om vreugde in hun huis te brengen en hun leven op emotionele en verrassende manieren te transformeren.

Tidying Up with Marie Kondo volgt een liefdevolle familie van vier die zijn verhuisd naar een appartement in Los Angeles vanuit een huis met vier slaapkamers in Michigan; een onlangs weduwe geworden vrouw die worstelt met het loslaten van de bezittingen van haar geliefde overleden man, maar niet zijn herinnering; een jong stel dat in West Hollywood woont en klaar is om hun college-stijl van leven achter zich te laten; en ook aanstaande ouders die zich realiseren dat het tijd is om het verleden los te laten om de weg vrij te maken voor hun toekomstige gezin.