Waar kan ik de serie Mare of Easttown (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Mare of Easttown online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Ziggo Movies & Series, HBO Max, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Mare of Easttown online kijken?

✅ Ziggo Movies & Series: Sinds april 2021 is deze serie in Nederland te bekijken op Ziggo’s video on demand-platform. Bekijk direct Mare of Easttown bij Ziggo Movies & Series.

✅ HBO Max: Bij HBO Max kun je deze titel zien, omdat het gaat om een Original titel. Deze streamingdienst is echter nog niet officieel gelanceerd in Nederland, maar kan wel met een VPN worden bekeken. Lees direct hoe je met een VPN vanuit Nederland naar HBO Max kunt kijken.

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Mare of Easttown bij HBO Max en begin met kijken! 🍿

Deze serie is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of Videoland.

Verhaal van Mare of Easttown (2021, 1 seizoen)

Mare is de enige rechercheur in haar politiekorps. Terwijl de druk toeneemt om een zaak van een vermist persoon op te lossen zoekt Mare een onbekende moordenaar in een stad waar iedereen een potentiële verdachte is.

Streaming informatie over de serie

Titel: Mare of Easttown
Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Netwerk: HBO
Duur: 1 seizoen
Cast: Kate Winslet, Julianne Nicholson, Jean Smart, Angourie Rice, Evan Peters
IMDb: 8.6 uit 27.000 stemmen

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.