Waar kun je de podcast ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’ luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de podcast ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’ luisteren kunnen. Deze productie met Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius wist de winst mee naar huis te nemen in de categorie ‘Meningen & Maatschappij’ tijdens de Dutch Podcast Awards 2022. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’ luisteren?

Meerdere populaire podcasts zijn recentelijk verhuisd van een brede beschikbaarheid op al je favoriete apps naar het exclusieve aanbod van de podcastapp Podimo. Bij de podcast ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’ is dat echter niet het geval, maar hun extra afleveringen van Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets zijn wél exclusief bij Podimo te vinden. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel naar de eerdergenoemde podcast kunt luisteren.

✅ PodimoHier kun je naar alle afleveringen luisteren en de extra episodes van Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets zijn hier zelfs exclusief te vinden.
▶️ SpotifyIn de grote bibliotheek van Spotify’s muziek en podcasts is deze show ook terug te vinden, maar de extra afleveringen van Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets staan niet op deze audiostreamingdienst.
▶️ Apple PodcastsBij Apple Podcasts kun je tevens luisteren naar alle afleveringen van de normale podcast, maar niet naar de aanvullende episodes.
▶️ Google PodcastsGoogle Podcasts heeft deze productie ook aan haar aanbod toegevoegd, maar ‘Nog Eens Iets’ staat hier niet op.

Verhaal en beelden van ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’

Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius recenseren elke week iets, van vloerbedekking tot make-up, van Willem-Alexander tot het kapitalisme. Er worden veel meningen geventileerd, er worden zijpaden behandeld, en uiteindelijk klinkt op de xylofoon zeer luid het eindoordeel: het aantal sterren. De roddelbladen worden nauwgezet doorgenomen, en aan het eind lossen de hosts het probleem van een luisteraar op. Dan is het alweer tijd voor ‘Tot dan dan!’

Streaming informatie over de podcast

TitelMarc-Marie & Aaf Vinden Iets
Jaar2020-
SoortPodcast
TaalNederlands
CategorieEntertainment, Cultuur & Vrije Tijd
PresentatorenMarc-Marie Huijbregts, Aaf Brandt Corstius

Synopsis: Podimo