Nieuw seizoen ‘Marble Mania’ binnenkort op tv te zien

Laat de knikkers maar rollen, want een nieuw seizoen van Marble Mania staat voor de deur. In het programma nemen drie BN’ers het tijdens verschillende knikkerbanen tegen elkaar op. Ook staan er diverse spellen op het programma. Maar vanaf welke datum kunnen we weer genieten van het knikkerprogramma?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Op deze datum start ‘Marble Mania’

Het is een tijd geleden sinds de BN’ers voor het laatst met elkaar stonden te knikkeren. Op 22 april 2023 eindigde het vorige seizoen van Marble Mania. Dit voorjaar kunnen we echter weer genieten van alle knikkerbanen. Op zaterdag 20 april 2024 om 20:30 uur om precies te zijn verschijnt op SBS6 de eerste aflevering. Het concept blijft onveranderd. Drie bekende Nederlanders spelen verschillende knikkerspellen tegen elkaar.

Ieder persoon krijgt zijn eigen kleur knikker. Hoe hoger een deelnemer bij een spel eindigt, hoe meer knikkers er vrij worden gespeeld voor de geluksbaan. Aan het einde van iedere aflevering kunnen de kandidaten geld verdienen voor hun zelfgekozen goede doel. De presentatie van het nieuwe seizoen ligt in handen van Winston Gerschtanowitz. Jack van Gelder voorziet het programma van de voice-over. Hij is verantwoordelijk voor al het commentaar tijdens de knikkerbanen.

Uitzendschema van het programma

Op zaterdag 20 april 2024 verschijnt de eerste aflevering. Na de eerste aflevering volgen er nog veel meer. We kunnen namelijk iedere week op hetzelfde tijdstip voor de tv klaar zitten. Het vorige seizoen bestond uit zes afleveringen. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook de nieuwe reeks uit hetzelfde aantal episodes bestaan. Dit betekent dat de laatste aflevering op zaterdag 25 mei 2024 te zien zal zijn. Heb je een aflevering gemist? Dan is deze online vrijwel direct terug te kijken via NLZIET. Als het nieuwe seizoen hetzelfde aantal afleveringen bevat, ziet het uitzendschema er als volgt uit:

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Zaterdag20 april 202420:30 uur
2Zaterdag27 april 202420:30 uur
3Zaterdag4 mei 202420:30 uur
4Zaterdag11 mei 202420:30 uur
5Zaterdag18 mei 202420:30 uur
6Zaterdag25 mei 202420:30 uur

Meer informatie over de serie

Sinds 2020 bestaat de spelshow Marble Mania op SBS6, waarin BN’ers de strijd met elkaar aanbinden op de knikkerbaan. Het gaat hier niet om knikkeren in een kuiltje of op het schoolplein, maar om iets veel spectaculairders: knikkeren op een heuse racebaan.

TitelMarble Mania
SoortSerie
Jaar2021
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorWinston Gerschtanowitz
Voice-overJack van Gelder

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.