Marathon van Valencia: live op tv en online kijken | Zondag 3 december 2023

Het is een van de laatste marathons op de kalender dit jaar. Veel sportliefhebbers vragen zich dan ook af hoe ze de volledige Marathon van Valencia op tv en online kijken kunnen op 3 december 2023. Het hardloopspektakel is de grootste marathon in Spanje. In dit artikel geven wij aan of de wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETSkyShowtime, VideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het hardloopevenement eventueel ook vertoont.

Waar kun je de Marathon van Valencia online kijken op zondag 3 december 2023?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote hardloopwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de Marathon van Valencia per videodienst in Nederland.

discovery+➡️ Ga meteen naar de Marathon van Valencia bij discovery+. Deze streamingdienst heeft in Nederland de uitzendrechten van de Marathon van Valencia momenteel in handen. Je kunt een abonnement rechtstreeks of als add-on kanaal via Amazon nemen.
Ziggo Sport Hoewel de Marathon van Berlijn hier wel te zien was, wordt de Marathon van Valencia niet via Ziggo Sport uitgezonden. Naast voetbal, racewedstrijden en tennis heeft de oranje provider ook de uitzendrechten van atletiekwedstrijden in Nederland momenteel in handen. Zo kijk je via de sportkanalen ook naar wedstrijden uit de Diamond League.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar hardlopen te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze marathon is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de Marathon van Valencia jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met hardloopwedstrijden aan in Nederland.
⛔️ SkyShowtimeDeze gloednieuwe streamingdienst heeft momenteel geen sport in zijn aanbod in Nederland.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn marathons er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de hardloopwereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die beelden van de Marathon van Valencia uitzenden

Op dit moment heeft Eurosport de uitzendrechten van de Marathon van Valencia in 2023 in handen in Nederland. Hierdoor kun je op tv via deze sportzenders live kijken naar de volledige uitzending. Eurosport is samen met zenders als Animal Planet, BBC, Discovery, Discovery Science, Food Network, HGTV, Investigation Discovery, MotorTrend en TLC online te streamen op de videodienst discovery+, wat de reden is dat we hiervoor omschreven dat daar online te kijken is naar beelden van het Spaanse hardloopevenement.

Als je je afvraagt op welk kanaal van jouw tv de bovenstaande zender te vinden is, dan kun je dit eenvoudig opzoeken per provider. Hieronder vind je per televisie-aanbieder op welke zender Eurosport in je zenderoverzicht te ontvangen is.

Meer informatie over de Marathon van Valencia

CompetitieMarathon van Valencia
SportHardlopen
DatumZondag 3 december 2023
Locatie🇪🇸 Valencia, Spanje

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.