Wanneer komt ‘Mano de Hierro’ seizoen 2 op Netflix?

Fan van Spaanse series? Dan ben je misschien wel Mano de Hierro aan het bingen op Netflix. De serie draait om een drugsimperium in de haven van Barcelona. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen, maar veel mensen vragen zich af of er ook een seizoen 2 komt. En wanneer zouden we er dan naar kunnen kijken?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Komt er een ‘Mano de Hierro’ seizoen 2?

De Spaanse serie Mano de Hierro draait om drugsbaron Joaquin Manchado, de eigenaar van een belangrijke terminal in de haven van Barcelona waar jaarlijks kilo’s cocaïne binnenkomen. Als een belangrijke lading verdwijnt, raakt hij al snel in de problemen. De serie kent acht afleveringen, maar komt er nog meer?

Op dit moment heeft Netflix de serie nog niet verlengd. In eerste instantie werd hij aangekondigd als miniserie, waardoor de kans op een seizoen 2 klein leek. Echter doet de serie het zo goed, dat het best zou kunnen dat Netflix besluit tóch meer afleveringen te bestellen. Zodra we meer weten, werken we deze pagina direct bij.

Wanneer komt seizoen 2 van ‘Mano de Hierro’ op Netflix?

Op dit moment weten we nog niet óf er een Mano de Hierro seizoen 2 verschijnt. Wanneer we er eventueel naar zouden kunnen kijken, is dus ook nog niet bekend. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de serie

Joaquín Manchado regeert met ijzeren hand over zijn drugsimperium in de haven van Barcelona, totdat een belangrijke lading zijn zaken en familie in gevaar brengt.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.