Komt er een ‘Manifest’ seizoen 5 op Netflix?

Vorig jaar mei zijn de nieuwste afleveringen van Manifest op Netflix verschenen. Maar is het verhaal na het vierde seizoen klaar? Oftewel: komt er een Manifest seizoen 5? In dit artikel delen we al het nieuws dat we tot nu toe weten.

Komt er een seizoen 5 van ‘Manifest’?

Manifest is een serie van de Amerikaanse zender NBC. Het verhaal van de serie is bijzonder te noemen: de zender besloot namelijk om het na het derde seizoen te cancelen, Netflix vond dit geen goed idee en kocht toen de rechten van de scifi-mysterieserie op.

Zij waren dan ook verantwoordelijk voor de productie van het vierde seizoen. Direct werd bekend dat zij maar één nieuw seizoen besteld hadden. Het vierde seizoen is daarom definitief het slotseizoen en een vijfde seizoen staat dus ook helaas niet meer op de planning.

Waar gaat het verhaal van ‘Manifest’ over?

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

TitelManifest
Jaar2018-2023
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Mysterie, Sci-fi
IMDb7,1 uit 90.000 stemmen
MakersJeff Rake
CastMelissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, Parveen Kaur, Luna Blaise, Jack Messina, J.R. Ramirez, Matt Long, Holly Taylor

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.