Yes! Seizoen 4B van ‘Manifest’ is eindelijk op Netflix gearriveerd

De Death Date is aangebroken en dat betekent dat we eindelijk naar de allerlaatste afleveringen van Manifest kunnen kijken op Netflix. De streamingdienst heeft seizoen 4B namelijk vanmorgen live gezet en dus kunnen we nu voor eens en voor altijd ontdekken hoe het afloopt met de passagiers van de Montego Air vlucht 828.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Allerlaatste afleveringen van ‘Manifest’ nu te zien

Het vierde seizoen van Manifest werd in twee delen opgedeeld. De eerste tien afleveringen verschenen al in november en eindigden met een waanzinnige cliffhanger, maar gelukkig hadden we de laatste tien nog tegoed. Nu is het eindelijk zover. Netflix heeft vanmorgen seizoen 4B van de populaire serie live gezet. De streamingdienst heeft als releasedatum toepasselijk genoeg de Death Date gekozen (hoewel die eigenlijk op 2 juni 2024 valt, maar gelukkig laten ze ons niet nóg een jaar wachten).

Hiermee komt het verhaal voorgoed tot een einde. Er komt hierna namelijk helaas geen vijfde seizoen meer, dus met de tien afleveringen die nu live gezet zijn zullen we het moeten doen.

Dit kunnen we verwachten van seizoen 4B

In het vierde seizoen laait de haat tegen 828’ers op na de verwoestende vulkaanuitbarsting en worden zij continu in de gaten gehouden door het meedogenloze 828-register. Ondertussen is wel duidelijk dat niet alleen de 828’ers slachtoffer zullen worden van de Death Date, maar dat de hele wereld in gevaar is… tenzij Cal dit nog weet te voorkomen. De grote vraag blijft dan ook: lukt het ze de Death Date te overleven? Of is het al te laat? Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Manifest | Laatste afleveringen | Officiële trailer | Netflix

Meer informatie over de serie

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

TitelManifest
Jaar2018–
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Mysterie, Sci-fi
IMDb7,1 uit 51.000 stemmen
MakersJeff Rake
CastMelissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, Parveen Kaur, Luna Blaise, Jack Messina, J.R. Ramirez, Matt Long, Holly Taylor

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.