Nieuwe afleveringen van hitserie ‘Manifest’ dit voorjaar al te zien

Het is alweer even geleden dat er gloednieuwe afleveringen van de hitserie Manifest op Netflix verschenen. Sinds 4 november zitten een hele hoop fans dan ook met smart te wachten op het tweede deel van seizoen 4. Gelukkig weten we nu eindelijk meer over het vervolg: de showrunner heeft namelijk laten weten dat we nog dit voorjaar kunnen kijken naar de slotafleveringen.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘Manifest’ seizoen 4B “dit voorjaar” te zien

Vorig jaar werd bekend dat seizoen 4 van Manifest in twee delen opgedeeld zou worden en dit leverde zowel goed nieuws als slecht nieuws op. Enerzijds was het vierde (en tevens laatste) seizoen van de serie met twintig afleveringen langer dan ooit, maar wel moesten we voor de laatste tien afleveringen meer geduld hebben. Seizoen 4A ging op 4 november 2022 in première en sindsdien kijken veel fans met smart uit naar het slot van de serie. Nu is hier eindelijk meer informatie over naar buiten gebracht.

In december liet Netflix nog door middel van een tweet weten dat de productie van de laatste afleveringen in volle gang was, maar nu lijkt het sneller te gaan dan verwacht. Showrunner Jeff Rake heeft via zijn socials laten weten dat het tweede deel van seizoen 4 dit voorjaar te zien zal zijn. Dit is een stuk eerder dan 28 augustus, een datum die gezien de verwijzing naar vlucht 828 voor veel fans een logische releasedatum leek.

Seizoen 4 is helaas het slotseizoen

Helaas weten we wel al dat de tien afleveringen die dit voorjaar op Netflix verschijnen de laatste van de serie zullen zijn. Er is namelijk geen vijfde seizoen besteld. Binnenkort keren de passagiers van de Montego Air vlucht 828 dus voor de allerlaatste keer terug en worden al onze vragen beantwoord.

Een fantheorie is nu dat de serie op 2 juni 2023 terugkeert. Dit is namelijk de zogenaamd “Death Date” uit de serie én dan is het officieel nog lente. Uiteraard hoor je het direct via je mail als een exacte releasedatum bekend is.

Meer informatie over de serie

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

TitelManifest
Jaar2018–
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Mysterie, Sci-fi
IMDb7,1 uit 51.000 stemmen
MakersJeff Rake
CastMelissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, Parveen Kaur, Luna Blaise, Jack Messina, J.R. Ramirez, Matt Long, Holly Taylor
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.