‘Manifest’ seizoen 4 komt eraan en de spannende trailer is nú te zien

Hoewel het derde seizoen van Manifest pas op 1 augustus op Netflix verschenen is, is het vierde seizoen ook alweer onderweg. In november is het zover en kunnen we eindelijk naar nieuwe afleveringen van deze spectaculaire serie kijken. En nu kunnen we alvast in de stemming komen, want de streaminggigant heeft dit weekend de officiële trailer van het slotseizoen met ons gedeeld. Bekijk hem hierboven.

Wanneer komt Manifest seizoen 4 op Netflix?

In november komt het vierde seizoen van Manifest naar Netflix. Het is goed om te weten dat het slotseizoen zal bestaan uit twintig afleveringen en opgedeeld zal zijn in twee delen. Op 4 november 2022 verschijnt het eerste deel, bestaande uit de eerste tien afleveringen, op de streamingdienst. De exacte releasedatum van seizoen 4B, dat dus ook bestaat uit tien afleveringen (11-20), is op dit moment nog niet bekend.

Verhaal en informatie van de serie

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

TitelManifest
Jaar2018-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Mysterie, Sci-fi
IMDb7,1 uit 59.000 stemmen
MakerJeff Rake
CastMelissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, Parveen Kaur, Luna Blaise, Jack Messina, J.R. Ramirez, Matt Long, Holly Taylor
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix
Afbeelding: Scott McDermott via Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.