‘Manifest’ seizoen 4 op Netflix: dit weten we tot nu toe

Het derde seizoen van Manifest is op 1 augustus op Netflix verschenen, maar we weten al heel lang dat er ook een vierde seizoen aan zit te komen. Waar gaat dit seizoen over, wanneer kunnen we er eindelijk naar kijken op Netflix en wie doen er allemaal mee? In dit artikel lees je alles over Manifest seizoen 4, en vertellen we je meer over het verhaal, de nieuwe castleden en de releasedata.

🚨 Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerdere seizoenen van Manifest. We raden je dus aan om alleen verder te lezen als je seizoen 1, 2 en 3 al gezien hebt.

Korte recap: waar ging het derde seizoen van ‘Manifest’ ook alweer over?

Er is veel gebeurd in het derde seizoen van Manifest. Zo heeft Jared ontdekt dat Saanvi betrokken was bij de dood van Major. Daarnaast werden Randall en Eagan natuurlijk gearresteerd, doodde Angelina Grace en vertrok ze daarna met Eden, en blijkt Cal opeens volwassen te zijn. Als je je geheugen even wilt opfrissen bekijk je hieronder nogmaals de eerste beelden van S3, sinds 1 augustus te zien op Netflix Nederland.

Waar het vierde seizoen precies over gaat, is nog niet bekend. Wel weten we inmiddels dat het seizoen extra lang gaat worden, met wel twintig afleveringen (in plaats van de dertien afleveringen waar seizoen 3 bijvoorbeeld uit bestaat). Bovendien heeft acteur Josh Dallas (Ben Stone) bekendgemaakt dat we een tijdssprong gaan maken van twee jaar. Dit betekent dat we qua tijd steeds dichter bij de Death Date komen. Interessant!

Manifest Season 3 Trailer (HD)

Wie zitten er in de cast van Manifest seizoen 4?

Een groot gedeelte van de oude vertrouwde cast keert terug voor het vierde seizoen van Manifest. Dit betekent dat we Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Parveen Kaur, Matt Long, Luna Blaise en Holly Taylor weer in hun vaste rollen gaan zien. Ook Alexis Suarez, Ben Livingston en Daryl Edwards keren terug.

Helaas is niet iedereen er weer bij in het vierde seizoen. Athena Karkanis speelde de rol van Grace Stone, maar aangezien haar personage aan het einde van seizoen 3 overleden is zullen we haar waarschijnlijk niet meer gaan zien. Ook Jack Messina verlaat de serie. Zijn personage is namelijk veel ouder geworden en wordt dus ook door een oudere acteur gespeeld, namelijk door Ty Doran.

Wie de nieuwe personages in seizoen 4 zullen zijn, is momenteel nog niet bekend. Wel weten we dat Perry Strong, NaTonia Monét, Aaron Smallwood Jr., Dan Metteucci, Breton Tyner-Bryan, Charles Massey en Sabastian Betts in kleinere rollen te zien zullen zijn.

Wanneer komt Manifest seizoen 4 op Netflix?

Manifest is een serie van de Amerikaanse zender NBC. Het verhaal van de serie is bijzonder te noemen: de zender besloot namelijk om het na het derde seizoen te cancelen, Netflix vond dit geen goed idee en kocht toen de rechten van de scifi-mysterieserie op. Zij zijn nu dan ook verantwoordelijk voor de productie van het al aangekondigde vierde en laatste seizoen.

De maker van de serie heeft laten weten dat hij hoorde dat het slotseizoen in november aan het Netflix aanbod toegevoegd gaat worden. De eerste twee seizoenen zijn op 1 januari 2022 op de streamingdienst verschenen en seizoen 3 kwam vervolgens op 1 augustus online.

Eerste beelden van Manifest seizoen 4

De eerste beelden van Manifest seizoen 4 zijn al te zien. Netflix heeft namelijk de eerste trailer met ons gedeeld, die je hieronder bekijkt.

Manifest Season 4 | Geeked Week Sneak Peek | Netflix

Meer informatie over de serie

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

TitelManifest
Jaar2018–
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Mysterie, Sci-fi
IMDb7,1 uit 51.000 stemmen
MakersJeff Rake
CastMelissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, Parveen Kaur, Luna Blaise, Jack Messina, J.R. Ramirez, Matt Long, Holly Taylor
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.