Wanneer en waar kun je Manifest seizoen 3 kijken?

Het tweede deel van de dramatische mystery-thrillerserie over Montego Air vlucht 828 was wederom een gigantisch succes en liefhebbers van de serie zijn benieuwd naar de komst van het derde seizoen van Manifest. Ook wil men graag weten waar de NBC serie terug gekeken kan worden wanneer een aflevering is gemist. Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Manifest seizoen 3!

Waar gaat het verhaal van Manifest over?

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

Titel: Manifest
Jaar: 2018
Soort: serie
IMDb: 7.2 uit 24.000 stemmen
Duur: 3 seizoenen
Cast: Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Bestel: Bekijk direct op MediaMarkt
Bestel: Bekijk direct op Amazon.nl

Wanneer en waar kun je Manifest seizoen 3 kijken in Nederland?

In Nederland heeft nog geen enkele streamingdienst de rechten van het derde seizoen van Manifest weten te bemachtigen, waardoor deze serie niet te zien is in het Nederlandse aanbod van video on demand-platforms als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video. Toch kun je nu al vanuit Nederland naar het derde seizoen van Manifest kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN voor Netflix. Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar het derde seizoen van Manifest kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

 1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
 2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
 3. Ga direct naar Manifest seizoen 3 bij de website van NBC en begin met kijken! 🍿

 • Wanneer komt Manifest seizoen 3 naar Nederland?

  Momenteel is enkel bekend dat het derde seizoen van NBC's Manifest in 2021 is verschenen in de Verenigde Staten. De kans is dan ook groot dat de serie hetzelfde jaar nog naar Nederland komt. Als het schema vergelijkbaar is met het tweede doel, zal de release in het einde van het jaar zijn. Zodra meer nieuws over de lancering van het derde seizoen bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

 • Waar kun je Manifest seizoen 3 op TV kijken in Nederland?

  Vanaf woensdag 11 augustus 2021 om 20:30 is Manifest seizoen 3 te zien op de Nederlandse televisie. Wekelijks zullen nieuwe afleveringen op Net5 verschijnen.

 • Waar kun je Manifest seizoen 3 online kijken in Nederland?

  Via NLZIET kun je de afleveringen van Manifest seizoen 3 na de televisie-uitzendingen online kijken.

→ Manifest is verder niet terug te kijken op de TV, maar gelukkig kun je alle afleveringen van de serie wel hier vinden of je kunt ze bestellen op Amazon.nl

Komt er een Manifest seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Er komt helaas geen vierde seizoen van Manifest. Na drie delen komt er een onverwacht einde aan de enorme hitserie.

Welke teaser of trailer is er van Manifest seizoen 3?

Gelukkig is er al een spannende trailer beschikbaar gesteld van het derde seizoen van Manifest en die kun je hieronder direct bekijken.

Manifest Season 3 Trailer | Rotten Tomatoes TV