Wanneer en waar kun je Manifest seizoen 3 kijken?

Het tweede deel van de dramatische mystery-thrillerserie over Montego Air vlucht 828 was wederom een gigantisch succes en liefhebbers van de serie zijn benieuwd naar de komst van het derde seizoen van Manifest. Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Manifest seizoen 3.

Waar gaat het verhaal van Manifest over?

Na een turbulente routinevlucht heeft Montego Air vlucht 828 gelukkig veilig weten te landen. Vreemd genoeg blijkt dat de paar uur in de lucht voor de rest van de wereld vijf jaar heeft geduurd, waardoor vrienden, geliefden en familieleden de hoop op overlevenden al op hebben gegeven en verder zijn gegaan met hun leven. De inzittenden krijgen een tweede kans, maar dit grote mysterie blijkt nog veel grotere gevolgen te hebben.

TitelManifest
SoortSerie
Jaar2018-2022
TaalEngels
Duur4 seizoenen
CategorieDrama, Mystery, Sci-Fi
IMDb7,1 uit 39.000 stemmen
RegisseurJeff Rake
CastMelissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, Parveen Kaur, Luna Blaise, Jack Messina, J.R. Ramirez, Matt Long, Holly Taylor

Wanneer en waar kun je Manifest seizoen 3 kijken in Nederland?

In Nederland zijn seizoen 1-2 van Manifest op Netflix te zien, maar heeft nog geen enkele streamingdienst de rechten van het derde seizoen weten te bemachtigen. Toch kun je nu al vanuit Nederland naar het derde seizoen van Manifest kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN voor Netflix. Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar het derde seizoen van Manifest kijken. Daar zijn de afleveringen namelijk al wel allemaal op te bekijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

 1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
 2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
 3. Ga direct naar Manifest seizoen 3 op Netflix en begin met kijken! 🍿

 • Waar kun je Manifest seizoen 3 online kijken in Nederland?

  Op het moment van schrijven is Manifest enkel te zien op Netflix in Nederland. Daar staan nu de eerste twee seizoenen online.

 • Wanneer komt Manifest seizoen 3 naar Nederland?

  Waarschijnlijk zal het derde seizoen van Manifest ergens in 2022 naar Netflix Nederland komen. Zodra meer nieuws over de release datum van het derde seizoen bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

 • Waar kun je Manifest seizoen 3 op TV kijken in Nederland?

  Vanaf woensdag 11 augustus 2021 om 20:30 was Manifest seizoen 3 te zien op de Nederlandse televisie. Wekelijks verschenen nieuwe afleveringen op Net5.

→ Manifest is verder niet terug te kijken op de TV, maar gelukkig kun je alle afleveringen van de serie wel hier vinden of je kunt ze bestellen op Amazon.nl

Komt er een Manifest seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Er zal een vierde en laatste seizoen van Manifest komen, gemaakt door Netflix. Alles hierover lees je op de pagina Manifest seizoen 4 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Manifest seizoen 3?

Gelukkig is er al een spannende trailer beschikbaar gesteld van het derde seizoen van Manifest en die kun je hieronder direct bekijken.

Manifest Season 3 Trailer | Rotten Tomatoes TV