Het tweede deel van de dramatische mystery-thrillerserie over Montego Air vlucht 828 was wederom een gigantisch succes en liefhebbers van de serie zijn benieuwd naar de komst van het derde seizoen van Manifest. Ook wil men graag weten waar de NBC serie terug gekeken kan worden wanneer een aflevering is gemist. Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Manifest seizoen 3!

Waar gaat het verhaal van Manifest over?

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

Titel: Manifest
Jaar: 2018–
Soort: serie
Categorie: Drama, Mystery, Thriller
IMDb: 7.2 uit 21.521 stemmen
Duur: 3 seizoenen
Directors: Radha Krishna Jagarlamudi, Kangana Ranaut
Cast: Kangana Ranaut, Mohammed Zeeshan Ayyub, Vikram Kochhar, Anil George
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Bestel: Bekijk direct op MediaMarkt
Bestel: Bekijk direct op Amazon.nl

Wanneer en waar kun je Manifest seizoen 3 kijken in Nederland?

  • Wanneer komt Manifest seizoen 3 naar Nederland?

    Momenteel is enkel bekend dat het derde seizoen van NBC's Manifest in 2021 zal verschijnen in de Verenigde Staten. De kans is dan ook groot dat de serie hetzelfde jaar nog naar Nederland komt. Als het schema vergelijkbaar is met het tweede doel, zal de release in het einde van het jaar zijn. Zodra meer nieuws over de lancering van het derde seizoen bekend is, zal het in de Streamwijzer Groep of via je mail bekendgemaakt worden.

  • Waar kun je Manifest seizoen 3 op TV kijken in Nederland?

    Net5 is traditiegetrouw het kanaal op de Nederlandse TV waar Manifest te zien is. Nog niets is bevestigd, maar de kans is groot dat ook het derde seizoen van Manifest op Net5 uitgezonden zal worden.

  • Waar kun je Manifest seizoen 3 online kijken in Nederland?

    Hieronder vind je de enige mogelijkheid om Manifest online in Nederland te vinden.

→ Manifest is verder niet terug te kijken op de TV, maar gelukkig kun je alle afleveringen van de serie wel hier vinden of je kunt ze bestellen op Amazon.nl

Komt er een Manifest seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is helaas nog niet bekend hoe lang het verloop van de serie Manifest zal zijn, dus we weten ook nog niet of er een vierde seizoen zal volgen. Zodra we meer weten, vind je het nieuws via Streamwijzer’s website en social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Manifest seizoen 3?

Gelukkig is er al een spannende teaser beschikbaar gesteld van het derde seizoen van Manifest en die teaser kun je hieronder direct bekijken.

Manifest Season 3 Teaser Promo (HD)