Waar kun je Manifest seizoen 3 kijken?

Het tweede deel van de dramatische mystery-thrillerserie over Montego Air vlucht 828 was wederom een gigantisch succes en liefhebbers van de serie waren tot voor kort benieuwd naar de komst van het derde seizoen van Manifest. Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Manifest seizoen 3 op Netflix, tv en andere streaming locaties in Nederland.

Wanneer en waar kun je Manifest seizoen 3 kijken in Nederland: Netflix of elders?

In Nederland zijn seizoen 1-2 van Manifest al langer op Netflix te zien, maar kort geleden werd ook seizoen 3 hieraan toegevoegd. Hierdoor is het nu mogelijk om naar alle beschikbare aflevering van de hitserie te kijken bij de streaminggigant.

Daarnaast is er geen ander video on demand-platform in Nederland dat Manifest in haar aanbod beschikbaar heeft gesteld op dit moment. Netflix is dus de enige streamingdienst die seizoen 1, 2 én 3 van de serie online heeft staan.

→ Manifest kun je daarnaast ook hier vinden of je kunt ze bestellen op Amazon.nl

Waar gaat het verhaal van Manifest over?

Na een turbulente routinevlucht heeft Montego Air vlucht 828 gelukkig veilig weten te landen. Vreemd genoeg blijkt dat de paar uur in de lucht voor de rest van de wereld vijf jaar heeft geduurd, waardoor vrienden, geliefden en familieleden de hoop op overlevenden al op hebben gegeven en verder zijn gegaan met hun leven. De inzittenden krijgen een tweede kans, maar dit grote mysterie blijkt nog veel grotere gevolgen te hebben.

TitelManifest
SoortSerie
Jaar2018-2022
TaalEngels
Duur4 seizoenen
CategorieDrama, Mystery, Sci-Fi
IMDb7,1 uit 39.000 stemmen
RegisseurJeff Rake
CastMelissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, Parveen Kaur, Luna Blaise, Jack Messina, J.R. Ramirez, Matt Long, Holly Taylor

Komt er een Manifest seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Er zal een vierde en laatste seizoen van Manifest komen, gemaakt door Netflix. Alles hierover lees je op de pagina Manifest seizoen 4 op Netflix. We weten inmiddels ook dat dit slotstuk van de serie vanaf november op Netflix te zien zal zijn en hebben zelfs al de eerste beelden mogen bekijken.

Welke teaser of trailer is er van Manifest seizoen 3?

Gelukkig is er al een spannende trailer beschikbaar gesteld van het derde seizoen van Manifest en die kun je hieronder direct bekijken.