Eindelijk is het zover: ‘Manifest’ seizoen 3 staat nu op Netflix

Sinds de eerste twee seizoenen van Manifest op 1 januari 2022 op Netflix verschenen, zaten we massaal op het derde seizoen te wachten. En ons geduld werd vandaag beloond, want de streaminggigant heeft op maandag 1 augustus seizoen 3 online gezet in Nederland.

Lees ook: Dit is alles wat we tot nu toe weten over ‘Manifest’ seizoen 4 op Netflix

Het derde seizoen van Manifest verscheen op maandag 1 augustus bij Netflix

Het verhaal van Manifest is bijzonder: de serie werd oorspronkelijk geproduceerd door de Amerikaanse zender NBC, maar toen zij de stekker eruit trokken besloot Netflix het stokje over te nemen. Zij zijn dan ook verantwoordelijk voor het produceren van het vierde seizoen, dat al gefilmd is en volgens de streamingdienst in november zal verschijnen. In Nederland zijn nu enkel de eerste twee seizoenen te zien, dus de verwachting was al wel dat het derde seizoen binnen enkele maanden aan het aanbod van de streaminggigant toegevoegd zou worden.

Begin vorige maand liet Netflix al weten dat we waarschijnlijk niet lang meer hoeven te wachten. “Manifest seizoen 3 komt er binnenkort aan!“, schreven ze in berichten op social media. Meer informatie was er nog niet, maar vorige week werd die wel bekend. Verdere navraag leidde namelijk tot het onthullen van een exacte releasedatum: maandag 1 augustus 2022 werd de dag dat het derde seizoen van Manifest op Netflix in Nederland te zien zal zijn. Hieronder bekijk je alvast de trailer om in de stemming te komen.

Slotseizoen is ook al aangekondigd

Na het derde seizoen volgt er dus ook nog een vierde seizoen, en daarna is het afgelopen met Manifest. Het vierde seizoen verschijnt, als het goed is, in november en komt exclusief naar Netflix. De serie is door de overname van de streamingdienst immers een Netflix Original geworden. De eerste beelden van het vierde seizoen zijn ook al te zien, maar daar kun je misschien beter niet naar kijken als je seizoen 3 nog niet gezien hebt.

Meer informatie over de serie

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

TitelManifest
Jaar2018–
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Mysterie, Sci-fi
IMDb7,1 uit 51.000 stemmen
MakersJeff Rake
CastMelissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, Parveen Kaur, Luna Blaise, Jack Messina, J.R. Ramirez, Matt Long, Holly Taylor
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.