Seizoen 1-3 van Manifest komen binnenkort naar Netflix

Manifest is gered door Netflix! Nu de serie een vierde en laatste seizoen van de streamingdienst krijgt, is de vraag van veel kijkers of ook seizoen 1-3 online zullen komen in Nederland. Inmiddels is door een persbericht duidelijk geworden dat we de eerste drie seizoenen van Manifest in de komende maanden wereldwijd online kunnen verwachten op de streamingdienst.

Manifest krijgt tóch vierde en laatste seizoen van Netflix

Na maanden van onzekerheid is het hoge woord er inmiddels eindelijk uit: Manifest krijgt een vierde en laatste seizoen van Netflix! In een tweet van de streaminggigant werd het nieuws op ‘828 Day’ (28 augustus) bekendgemaakt: “We konden een dag zo belangrijk als vandaag niet ongevierd laten. Manifest zal officieel terugkeren voor een superlang vierde en laatste seizoen, alleen bij Netflix!” Dit seizoen zal maar liefst 20 afleveringen tellen.

Eerder lieten we weten dat de hitserie geen vierde seizoen zou krijgen van NBC. Wel vertelden bronnen al aan Variety dat er wordt gehoopt dat de serie overgenomen zal worden door een andere maatschappij, waardoor een mogelijke revival zou kunnen voorkomen. Ook werd de hashtag #SaveManifest al snel trending en bleek dus uiteindelijk Netflix de redder in nood te zijn.

Ook seizoen 1-3 van Manifest komen binnenkort naar Netflix in Nederland

Wanneer Netflix een serie “redt” na het cancellen door een andere televisiemaatschappij, dan wordt het een Netflix Original. Deze series worden doorgaans wereldwijd op de streamingdienst uitgebracht, net als bij Lucifer het geval was. Op dit moment staan seizoen 1-3 van Manifest echter alleen nog op Netflix in de Verenigde Staten.

De Amerikaanse website What’s On Netflix heeft echter een persbericht gekregen, waarin staat over de afspraak voor verlenging staat: “De deal omvat ook eerdere seizoenen van de door Warner Bros. Television geproduceerde serie die in de komende maanden wereldwijd op Netflix in première gaan”.

Verhaal, details en trailer van de serie

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

Jaar: 2018
Soort: Serie
IMDb: 7,1 uit 35.000 stemmen
Duur: 4 seizoenen
Categorie: Drama, Mystery, Sci-Fi
Maker: Jeff Rake
Cast: Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Bestel: Bekijk direct op MediaMarkt
Bestel: Bekijk direct op Amazon.nl