Netflix voegt seizoen 1-2 van hitserie ‘Manifest’ toe aan aanbod in Nederland

Streamwijzer had een bijzondere primeur, want één van de meest gestelde vragen van Nederlandse film- en serieliefhebbers is beantwoord. We weten namelijk eindelijk wanneer Manifest naar Netflix zal komen! In een antwoord op een tweet van Streamwijzer laat de streamingdienst weten dat de eerste twee seizoenen van de hitserie vanaf 1 januari 2022 te zien zullen zijn in Nederland.

Seizoen 1-2 van Manifest komen op 1 januari 2022 naar Netflix

De afgelopen maanden worden wij, waarschijnlijk net als Netflix zelf, gebombardeerd met vragen van fans wanneer de populaire mysterieuze dramaserie Manifest naar de streamingdienst zal komen. Tot de dag van vandaag konden we daar geen definitief antwoord op geven, maar gelukkig weten we nu meer. In een reactie op de vraag van Streamwijzer via Twitter laat @NetflixNL weten dat seizoen 1-2 van de geliefde serie vanaf 1 januari 2022 in Nederland te zien zullen zijn.

Tot nu toe is de serie nog niet te bekijken op video on demand-platforms als Netflix, Videoland, Disney+ of Amazon Prime Video. Dit tot grote onvrede van de fans, want zij moeten steeds kijken naar de televisie-uitzendingen in Nederland. Gelukkig komt daar dus binnenkort een einde aan, want Manifest is vanaf de eerste dag van 2022 eindelijk online te streamen.

Bekijk ook: dit zijn alle nieuwe films en series op Netflix in januari 2022 tot nu toe 🍿

Release datum van seizoen 3 is nog niet bekend, maar zal wel binnenkort zijn

Fantastisch nieuws natuurlijk, maar de oplettende fan zal wel opmerken dat seizoen 3 van de serie hierbij nog mist. Over de komst van de derde set afleveringen heeft Netflix nog niets bekendgemaakt, maar naar onze verwachting zal het niet lang meer duren.

Een paar maanden geleden lieten we namelijk al weten dat een persbericht duidelijk maakte dat seizoen 1-3 in de komende maanden wereldwijd in première zouden gaan op Netflix. Blijkbaar begint de streamingdienst eerst met de eerste twee seizoenen en kunnen we kort daarna van deel 3 genieten.

Ook vierde en laatste seizoen van Manifest is al in de maak bij Netflix

Na de release van seizoen 3 zal het overigens nog niet gedaan zijn met Manifest. Eerder dit jaar kwam namelijk het verontrustende bericht naar buiten dat de serie gecanceld was na 3 seizoenen, maar even later bleek dat Netflix de serie zou redden van de ondergang met een vierde en laatste seizoen. De opnames hiervan zijn overigens al begonnen en er is genoeg werk aan de winkel. Zo blijkt ook uit een tweet van de maker Jeff Rake. Hij schreef in september het volgende:

Vrij vertaald naar het Nederlands:

“Beste Manifesters, jullie uitstorting van vreugde maakt me net zo nederig als jullie inspanningen om de show te redden. Beschouw al jullie feestelijke tweets als ‘geliked’, een groot understatement voor how ik me voel. Jullie zullen misschien wat minder van me horen nu ik weer aan het WERK ben. Met dank aan jullie. 👊 #SavedManifest”

Verhaal, informatie en trailer van Manifest

Na een turbulente routinevlucht heeft Montego Air vlucht 828 gelukkig veilig weten te landen. Vreemd genoeg blijkt dat de paar uur in de lucht voor de rest van de wereld vijf jaar heeft geduurd, waardoor vrienden, geliefden en familieleden de hoop op overlevenden al op hebben gegeven en verder zijn gegaan met hun leven. De inzittenden krijgen een tweede kans, maar dit grote mysterie blijkt nog veel grotere gevolgen te hebben.

TitelManifest
SoortSerie
Jaar2018-2022
TaalEngels
Duur4 seizoenen
CategorieDrama, Mystery, Sci-Fi
IMDb7,1 uit 39.000 stemmen
RegisseurJeff Rake
CastMelissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, Parveen Kaur, Luna Blaise, Jack Messina, J.R. Ramirez, Matt Long, Holly Taylor

Synopsis: Netflix