Netflix onthult eerste beelden van vierde en laatste seizoen van ‘Manifest’

De razendpopulaire serie Manifest doet het ontzettend goed op Netflix. Wereldwijd kijken abonnees van de streamingdienst uit naar de lancering van seizoen 4, tevens het slotstuk van de hitserie. Gisteren heeft de streamingdienst de bovenstaande eerste beelden van het nieuwe seizoen naar buiten gebracht.

Eerste beelden van ‘Manifest’ seizoen 4 op Netflix

Onder de hashtag #GeekedWeek worden deze week op social media allerlei beelden en nieuwtjes gedeeld van nieuwe (seizoenen van) series en films op Netflix. Gisterenavond (Nederlandse tijd) was dan ook het kijkcijferkanon Manifest aan de beurt. In de onderstaande tweet deelde de streamingdienst een teaser trailer van het slotseizoen met de tekst “coming soon”, vrij vertaald: “binnenkort te zien”.

Wanneer komt ‘Manifest’ seizoen 4 naar Netflix in Nederland?

De opnames van het vierde seizoen gingen al in september 2021 van start, wat inmiddels bijna een jaar geleden is. Het zal dan ook niet lang meer duren totdat deze afleveringen op Netflix te zien zullen zijn. Een paar maanden geleden liet Manifest’s maker Jeff Rake weten dat hij verwacht dat seizoen 4 vanaf november 2022 te streamen zal zijn. Een exacte datum geeft hij echter nog niet.

In Nederland staan momenteel alleen nog seizoen 1 & 2 op de streamingdienst

Momenteel kun je op Netflix al genieten van het eerste en tweede deel van Manifest. Voordat we in Nederland kunnen kijken naar het vierde seizoen, is het dus eerst nog aftellen naar de lancering van S3. Veel liefhebbers van de hitserie zijn benieuwd hoe en wanneer je in Nederland naar Manifest seizoen 3 kunt kijken, omdat het in de Verenigde Staten al wel mogelijk is. Inmiddels is overigens al wel bekendgemaakt wat de releasedatum van het derde seizoen in Nederland is: maandag 1 augustus 2022.