Komt de serie Manifest op Netflix Nederland?

Sinds Manifest op Net5 te zien is in Nederland krijgen wij van alle kanten de vraag of de serie ook op Netflix Nederland of een andere streamingdienst – zoals Videoland, Disney+, Apple TV+, Amazon Prime Video of Ziggo Movies & Series – te zien zal zijn in de toekomst. Wij hebben het voor jullie uitgezocht.

Komt de serie Manifest (2018) op Netflix Nederland?

Komt de serie Manifest op Netflix Nederland?

Helaas lijkt het er niet op dat de serie Manifest uit 2018 op Netflix Nederland zal komen in de toekomst. In april 2020 wordt namelijk de streamingdienst Peacock van NBCUniversal gelanceerd en Manifest is door deze maatschappij geproduceerd. Het lijkt er dus op dat NBC deze serie in eigen handen zal houden voor de lancering op hun eigen streamingdienst. Wel kun je de komst van de serie bij Netflix aanvragen!

→ Manifest is verder niet terug te kijken op de TV, maar gelukkig kun je alle afleveringen van de serie wel hier vinden of je kunt ze bestellen op Amazon.nl

👀 Uitzending gemist via NLZIET: Je kunt de uitzendingen van Manifest die momenteel via Net5 uitgezonden worden terugkijken met NLZIET. Dit kan 7 dagen lang na een uitzending, maar je kunt ook 30 dagen gratis NLZIET uitproberen. Goed nieuws dus voor wie nu online de serie wilt kijken!

Op de pagina over de streamingdienst Peacock van NBCUniversal houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen van dit nieuwe video on demand-platform.

Verhaal en IMDb van Manifest

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

Details van de serie

Titel: Manifest
Jaar: 2018–
Soort: serie
IMDb: 7.2 uit 7062 stemmen
Duur: 148 minuten
Directors: Radha Krishna Jagarlamudi, Kangana Ranaut
Cast: Kangana Ranaut, Mohammed Zeeshan Ayyub, Vikram Kochhar, Anil George
Trailer: Trailer
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Bestel: Bekijk direct op MediaMarkt
Bestel: Bekijk direct op Amazon.nl

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.

Manifest Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV