Staat de serie Manifest op Netflix Nederland?

Sinds Manifest op Net5 te zien is in Nederland krijgen wij van alle kanten de vraag of de serie ook op Netflix Nederland of een andere streamingdienst – zoals Videoland, Disney+, Apple TV+, Amazon Prime Video of Ziggo Movies & Series – te zien zal zijn in de toekomst. Wij hebben het voor jullie uitgezocht.

Staat of komt de serie Manifest (2018) op Netflix Nederland?

In Nederland zijn seizoen 1-2 van Manifest op Netflix te zien, maar heeft nog geen enkele streamingdienst de rechten van het derde seizoen weten te bemachtigen. Toch kun je nu al vanuit Nederland naar het derde seizoen van Manifest kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN voor Netflix. Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar het derde seizoen van Manifest kijken. Daar zijn de afleveringen namelijk al wel allemaal op te bekijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Manifest seizoen 3 op Netflix en begin met kijken! 🍿

→ Ook kun je alle afleveringen van de serie hier vinden of je kunt ze bestellen op Amazon.nl

Verhaal en IMDb van Manifest

Na een turbulente routinevlucht heeft Montego Air vlucht 828 gelukkig veilig weten te landen. Vreemd genoeg blijkt dat de paar uur in de lucht voor de rest van de wereld vijf jaar heeft geduurd, waardoor vrienden, geliefden en familieleden de hoop op overlevenden al op hebben gegeven en verder zijn gegaan met hun leven. De inzittenden krijgen een tweede kans, maar dit grote mysterie blijkt nog veel grotere gevolgen te hebben.

Details van de serie

TitelManifest
SoortSerie
Jaar2018-2022
TaalEngels
Duur4 seizoenen
CategorieDrama, Mystery, Sci-Fi
IMDb7,1 uit 39.000 stemmen
RegisseurJeff Rake
CastMelissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, Parveen Kaur, Luna Blaise, Jack Messina, J.R. Ramirez, Matt Long, Holly Taylor
Manifest Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.