Staat de serie Manifest op Netflix in Nederland?

Sinds Manifest op Net5 te zien is in Nederland krijgen wij van alle kanten de vraag of de serie ook op Netflix Nederland of een andere streamingdienst – zoals Videoland, Disney+, Apple TV+, Amazon Prime Video of Ziggo Movies & Series – te zien is of zal zijn in de toekomst. Wij hebben het voor jullie uitgezocht.

Staat of komt de serie Manifest (2018) op Netflix of andere streamingdiensten in Nederland?

In Nederland waren seizoen 1-2 van Manifest op Netflix te zien sinds begin dit jaar, maar daar is recentelijk ook het derde seizoen aan het aanbod toegevoegd. Ook zou het vierde seizoen in november van dit jaar nog op het video on demand-platform moeten verschijnen.

Bij andere streamingdiensten is de serie nu niet te bekijken. De rechten zijn exclusief aangekocht door de streaminggigant met de rode N, dus dit is de enige online locatie waarop je naar Manifest kunt kijken op het moment van schrijven.

Verhaal en IMDb van Manifest

Na een turbulente routinevlucht heeft Montego Air vlucht 828 gelukkig veilig weten te landen. Vreemd genoeg blijkt dat de paar uur in de lucht voor de rest van de wereld vijf jaar heeft geduurd, waardoor vrienden, geliefden en familieleden de hoop op overlevenden al op hebben gegeven en verder zijn gegaan met hun leven. De inzittenden krijgen een tweede kans, maar dit grote mysterie blijkt nog veel grotere gevolgen te hebben.

→ Ook kun je alle afleveringen van de serie hier vinden of je kunt ze bestellen op Amazon.nl

Details van de serie

TitelManifest
SoortSerie
Jaar2018-2022
TaalEngels
Duur4 seizoenen
CategorieDrama, Mystery, Sci-Fi
IMDb7,1 uit 39.000 stemmen
RegisseurJeff Rake
CastMelissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, Parveen Kaur, Luna Blaise, Jack Messina, J.R. Ramirez, Matt Long, Holly Taylor

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.