Komt de serie Manifest op Netflix Nederland?

Sinds Manifest op Net5 te zien is in Nederland krijgen wij van alle kanten de vraag of de serie ook op Netflix Nederland of een andere streamingdienst – zoals Videoland, Disney+, Apple TV+, Amazon Prime Video of Ziggo Movies & Series – te zien zal zijn in de toekomst. Wij hebben het voor jullie uitgezocht.

Komt de serie Manifest (2018) op Netflix Nederland?

In Nederland heeft Netflix nog niet de rechten van Manifest weten te bemachtigen, waardoor deze serie niet te zien is in het Nederlandse aanbod van het video on demand-platform. Ook andere streamingdiensten als Disney+ of Amazon Prime Video hebben de serie niet in het aanbod op dit moment. Toch kun je nu al vanuit Nederland naar Manifest kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN voor Netflix. Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar het derde seizoen van Manifest kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Manifest bij Netflix en begin met kijken! 🍿

→ Ook kun je alle afleveringen van de serie hier vinden of je kunt ze bestellen op Amazon.nl

Verhaal en IMDb van Manifest

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

Details van de serie

Titel: Manifest
Jaar: 2018
Soort: serie
IMDb: 7.2 uit 24.000 stemmen
Duur: 3 seizoenen
Cast: Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Bestel: Bekijk direct op MediaMarkt
Bestel: Bekijk direct op Amazon.nl

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.

Manifest Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV