Staat de serie Manifest (2018–) op Netflix Nederland?

Ben je benieuwd of de serie Manifest uit 2018– op Netflix Nederland staat of komt op dit moment? Je vindt het door in het Netflix aanbod te kijken. Zo kun je op Streamwijzer ook vinden of de film bijvoorbeeld op Disney+Amazon Prime Video, Videoland, Ziggo Movies & Series of een andere streamingdienst in Nederland te vinden is.

Heb je een Netflix Nederland abonnement en staat de serie online op dit moment? Kijken kan dan direct via Netflix. Heb je geen abonnement en wil je toch Manifest kijken? Bestel de serie dan hier.

Manifest (2018–) op Netflix

In Nederland heeft Netflix nog niet de rechten van Manifest weten te bemachtigen, waardoor deze serie niet te zien is in het Nederlandse aanbod van het video on demand-platform. Ook andere streamingdiensten als Disney+ of Amazon Prime Video hebben de serie niet in het aanbod op dit moment. Toch kun je nu al vanuit Nederland naar Manifest kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN voor Netflix. Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar het derde seizoen van Manifest kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Manifest bij Netflix en begin met kijken! 🍿

→ Ook kun je alle afleveringen van de serie hier vinden of je kunt ze bestellen op Amazon.nl

Details van de serie

Na een turbulente, maar routinematige vlucht ontdekken de mensen aan boord dat de wereld vijf jaar oud is geworden, en al snel ontvouwt zich een dieper mysterie.

Titel: Manifest
Jaar: 2018
Soort: serie
IMDb: 7.2 uit 24.000 stemmen
Duur: 3 seizoenen
Cast: Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis
Bestel:Bekijk direct op Bol.com
Bestel: Bekijk direct op MediaMarkt
Bestel: Bekijk direct op Amazon.nl

Meer over deze titel op Streamwijzer vind je hier.