Nieuw bij Pathé Thuis: angstaanjagende haaienfilm ‘Maneater’

Fan van haaienfilms? Jaws, The Meg en The Shallows ken je dan waarschijnlijk al, maar in 2022 is er nog een gloednieuwe actiethriller verschenen over deze angstaanjagende wezens: Maneater. Bloedstollend spannend en heerlijk om even bij weg te griezelen! Je kunt de film vanaf vandaag, maandag 26 september 2022, huren of kopen bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Gloednieuwe haaienfilm ‘Maneater’ direct online te zien

Als we ze in de zee tegenkomen worden we niet vrolijk, maar op het witte doek doen ze het ontzettend goed: haaien. Maneater is de allernieuwste toevoeging aan de grote hoeveelheid haaienfilms. Deze spannende actiethriller heeft het witte doek overgeslagen en is nu direct online te zien, namelijk bij Pathé Thuis.

Het draait allemaal om een groepje vrienden dat op vakantie gaat naar een paradijselijk eiland op de Bahama’s. Een ongeluk en een grote, meedogenloze haai gooien echter roet in het eten. Hun enige kans om te overleven? Door de haai te doden voordat hij hen doodt. Maar dat is uiteraard een woeste strijd die niet zomaar te winnen is. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden om in de stemming te komen.

Vanaf 26 september is ‘Maneater’ te huur en te koop bij Pathé Thuis

Vanaf maandag 26 september 2022 is Maneater, een film die de bioscoop dus overgeslagen heeft en gelijk on demand beschikbaar is, eindelijk te koop en te huur bij TVOD-streamingdienst Pathé Thuis.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de actiethriller vervolgens uit je bibliotheek. Het huren van de film is wel goedkoper dan het kopen; je betaalt hiervoor slechts een prijs vanaf €4,99.

Verhaal en informatie van de film

Na een ongeluk tijdens hun vakantie op een paradijselijk eiland wordt een groep vrienden achtervolgd door een grote haai. Een hele grote haai.

TitelManeater
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
RegisseurJustin Lee
CastNicky Whelan, Trace Adkins, Shane West, Jeff Fahey

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.