‘The Mandalorian’ seizoen 3 is afgelopen en dit vonden kijkers ervan: “Genieten!”

Vandaag is het een bitterzoete dag, want helaas is vanmorgen alweer de laatste aflevering van The Mandalorian S3 op Disney+ verschenen. Sinds 1 maart konden we genieten van het gloednieuwe seizoen van de hitserie en nu is het verhaal na acht afleveringen (voorlopig) klaar. En dat zal veel fans zwaar vallen, want uit de reacties van kijkers blijkt dat ook dit derde seizoen weer erg in de smaak viel. Al is er ook veel kritiek op de nieuwe afleveringen.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

De allerlaatste aflevering van ‘The Mandalorian’ seizoen 3 is nu te zien

Op 1 maart was het na twee jaar wachten eindelijk zover en ging het derde seizoen van The Mandalorian van start op Disney+. Din Djarin (Pedro Pascal) werd in de nieuwe afleveringen herenigd met Grogu en samen vervolgden ze hun reis door het Star Wars-universum, waar ze oude bondgenoten tegenkwamen en nieuwe vijanden maakten.

Opnieuw scoort de hitserie erg goed onder kijkers, al bevestigt een kleine vergelijking wel dat dit volgens IMDb-stemmers tot nu toe het minst goede seizoen is: met een gemiddelde score van een 7,9 (tegenover een 8,5 voor seizoen 1 en een 8,8 voor seizoen 2) blijven de nieuwe afleveringen wat achter. Het absolute dieptepunt werd bereikt met de zesde aflevering van dit seizoen, die maar een schamele 6,3 mocht ontvangen. Over het algemeen blijft de tendens echter nog steeds dat dit een enorm goede serie is en dat blijkt ook uit de reacties op social media. Gelukkig voor de fans komt een vierde seizoen er als het goed is ook aan.

Reacties van kijkers blijven overwegend positief

Ondanks de iets mindere score op IMDb blijven veel mensen tóch enthousiast over de nieuwe afleveringen, al is er ook wel wat kritiek te lezen. Hieronder vind je een greep uit de reacties van kijkers.

Bekijk hieronder direct de trailer

Ben je nog niet begonnen aan deze hitserie op de streamingdienst van The Walt Disney Company? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de seriepagina van The Mandalorian op Disney+.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.