YES! Seizoen 3 van ‘The Mandalorian’ is vandaag begonnen

Star Wars-fan? Dan is de dag waar je al meer dan twee jaar op zit te wachten eindelijk aangebroken! Vandaag heeft Disney+ de eerste gloednieuwe aflevering van The Mandalorian live gezet. Het derde seizoen is hiermee begonnen en belooft weer heerlijk spectaculair te worden.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Eerste aflevering ‘The Mandalorian’ nu te zien

In het derde seizoen wordt Din Djarin herenigd met Grogu. De Mandolarian komt daarnaast oude bondgenoten tegen en maakt nieuwe vijanden, terwijl hij samen met Grogu door het Star Wars-universum reist. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Vandaag, op woensdag 1 maart 2023, heeft Disney+ de allereerste aflevering van The Mandalorian seizoen 3 toegevoegd. Aangezien het gloednieuwe seizoen uit acht afleveringen bestaat, net zoals de vorige twee, valt de seizoensfinale deze keer op 19 april 2023. De afleveringen worden vanaf nu iedere woensdag om 09:00 uur live gezet. Dit heeft alles te maken met de tijdsverschillen. Op het moment dat het in de Verenigde Staten (op de plek waar het hoofdkantoor van The Walt Disney Company zich bevindt) namelijk 12:00 uur ’s nachts wordt, gaat de nieuwe aflevering van de serie wereldwijd live. Wij moeten er gevoelsmatig dus íéts langer op wachten. Hieronder zie je alle informatie nog even op een rijtje in het uitzendschema.

AfleveringWeekdagDatum Nederlandse tijd
1Woensdag1 maart 202309:00 uur
2Woensdag8 maart 202309:00 uur
3Woensdag15 maart 202309:00 uur
4Woensdag22 maart 202309:00 uur
5Woensdag29 maart 202309:00 uur
6Woensdag5 april 202309:00 uur
7Woensdag12 april 202309:00 uur
8Woensdag19 april 202309:00 uur

Seizoen 4 van ‘The Mandalorian’ ook al zo goed als zeker

Moet je dan op 19 april afscheid nemen van The Mandalorian? Als het goed is niet! Showrunner Jon Favreau heeft namelijk onlangs in een interview met het Franse BFMTV INSIDE laten weten dat het script van seizoen 4 al volledig klaarligt. Omdat de Star Wars-tijdlijn zo strak is, is het belangrijk om al ver vooruit te plannen. Zo spelen de verwachte serie Ahsoka en Skeleton Crew zich beiden in dezefde periode af en moet dit allemaal kloppen.

Het script is er dus al, maar we weten natuurlijk nog niet wanneer het vierde seizoen precies verschijnt. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen en hoor je het direct van ons als de streamingdienst ons meer informatie geeft.

Verhaal en informatie van de serie

De reizen van de Mandalorian door het Star Wars-universum gaan door. Ooit een eenzame premiejager, wordt Din Djarin (Mandalorian) herenigd met Grogu. Hij zal oude bondgenoten tegenkomen en nieuwe vijanden maken terwijl hij en Grogu de reis samen voortzetten.

TitelThe Mandalorian
Jaar2019-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieFantasy, Actie, Avontuur
IMDb8,7 uit 498.000 stemmen
RegisseurJon Favreau
CastPedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Carl Weathers, Misty Rosas, Chris Bartlett, Rio Hackford, Ming-Na Wen, Katy O’Brian

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.