Manchester United – West Ham: live kijken op tv en online | 4 februari 2024 | Premier League

Yes, het is weer tijd voor voetbal! En dit keer staat er een knaller van een match op het programma in de Premier League. Benieuwd wanneer en waar je Manchester United – West Ham United kunt kijken? Deze partij wordt gespeeld op zondag 4 februari 2024 om 15:00 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg: het iconische Old Trafford. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Manchester United – West Ham online kijken: live stream op zondag 4 februari 2024 om 15:00 uur

Het is inmiddels alweer tijd voor de 23e speelronde van de Engelse Premier League dit seizoen. De uitzendingen worden dit seizoen wederom door Viaplay verzorgd. Ook de match tussen het team uit Manchester United en de tegenstanders uit Londen wordt zondagmiddag om 15:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Manchester United – West Ham United bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Engelse Premier League minimaal vijf jaar lang live in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je 20% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDit video on demand-platform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoStreamingdienst Amazon Prime Video biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ VideolandSportuitzendingen als deze worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van Man Utd en West Ham tijdens deze wedstrijd in de Premier League

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Manchester United vs. West Ham staat zondag om 15:00 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔴 Opstelling Manchester United: nog niet bekend

⚫️ Opstelling West Ham: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Man United vs. West Ham

Heb je de partij afgelopen zondag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Man Utd – West Ham terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Manchester United West Ham Premier League 4 februari 2024’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

PlaatsClubGespeeldPuntenVorm
1 🏆Liverpool2148✅ ✅ ✅ ➖ ➖
2 🏁Manchester City2043✅ ✅ ✅ ➖ ✅
3 🏁Arsenal2143✅ ❌ ❌ ➖ ✅
4 🏁Aston Villa2143➖ ✅ ❌ ✅ ✅
5 🏳️Tottenham Hotspur2140➖ ✅ ❌ ✅ ✅
6 🏳️👉 West Ham United2135➖ ➖ ✅ ✅ ✅
7 🏴👉 Manchester United2132➖ ❌ ✅ ❌ ➖
8Brighton & Hove Albion2031➖ ✅ ➖ ❌ ➖
9Chelsea2131✅ ✅ ✅ ❌ ✅
10Newcastle United2129❌ ❌ ❌ ❌ ✅
11Wolverhampton2028✅ ✅ ✅ ❌ ➖
12Bournemouth2025❌ ❌ ✅ ✅ ✅
13Fulham2124❌ ✅ ❌ ❌ ❌
14Brentford2022✅ ❌ ❌ ❌ ❌
15Crystal Palace2121❌ ✅ ❌ ➖ ➖
16Nottingham Forest2120❌ ✅ ✅ ❌ ❌
17Everton2117➖ ❌ ❌ ❌ ✅
18 🚩Luton2016➖ ❌ ✅ ✅ ❌
19 🚩Burnley2112➖ ❌ ❌ ✅ ❌
20 🚩Sheffield United2110➖ ❌ ❌ ➖ ❌

Alle wedstrijden van de Premier League in 2024 op tv en online kijken met een live stream

De Premier League is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Duitse Bundesliga.