Live stream: Manchester United – Newcastle | 16 oktober 2022 | Premier League

In de hoogste Engelse voetbalcompetitie—de Premier League—is de volgende speelronde aangebroken met onder andere een partij van twee grootmachten en enorme rivalen: Manchester United – Newcastle United. Op zondag 16 oktober 2022, om 15:00 uur Nederlandse tijd, is de aftrap in het stadion Old Trafford. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Manchester United – Newcastle United online kijken: live stream van de wedstrijd op zondag 16 oktober 2022 om 15:00 uur

Recentelijk is het nieuwe seizoen van de Premier League begonnen en momenteel zitten we in speelronde 10 van het jaar. De uitzending wordt sinds 2022 door Viaplay verzorgd, omdat deze streamingdienst de rechten voor de Engelse voetbalcompetitie begin dit jaar in de wacht heeft weten te slepen. In Nederland zal de wedstrijd dus enkel en alleen bij dit video on demand-platform te streamen zijn. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van welke video on demand-platforms de voetbalwedstrijd de partij tussen Manchester United FC en Newcastle United FC vertonen op zondag 16 oktober 2022 om 15:00 uur Nederlandse tijd.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Manchester Utd – Newcastle Utd bij Viaplay. Hier worden dit jaar alle wedstrijden uit de Engelse Premier League uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 25% korting op een jaarabonnement.
🔀 NLZIETJe volgt hier niet de Premier League, maar sommige Europa League-wedstrijden van Man Utd zijn er wel te zien. 👉 Ga direct naar de Europa League bij NLZIET.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Premier League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Op tv naar Manchester United vs. Newcastle United kijken

Wanneer voetbalwedstrijden op televisie worden uitgezonden, is het in sommige gevallen mogelijk om bij NLZIET de wedstrijd via online tv te kijken. Viaplay is echter enkel een streamingdienst en heeft geen eigen kanaal op de televisie. Hierdoor is er geen lineaire tv-uitzending, maar je kunt wel Viaplay op tv kijken door bijvoorbeeld met een Chromecast of via Apple TV de uitzending op het grote scherm te vertonen. In het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag vind je precies welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

Manchester United vs. Newcastle: No belief from ESPN FC about Man United?! 😂

Alle wedstrijden van de Premier League in 2022 op tv en online kijken met een live stream

De Premier League is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Duitse Bundesliga. Ook discovery+ heeft met de Zweedse Allsvenskan een eigen competitie in handen.


  • Hoe laat is de wedstrijd Manchester United – Newcastle United vandaag (zondag 16 oktober 2022)?

    De aftrap van deze partij in de Premier League is in de middag om 15:00 uur in het stadion Old Trafford.

  • Via welke zender van op tv wordt Manchester United – Newcastle United vanmiddag uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden door de streamingdienst Viaplay. Hierdoor kun je via je televisie en online naar de partij tussen de teams kijken met een live stream, zoals in dit artikel wordt beschreven.


Afbeelding ter illustratie

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.