Manchester United – Newcastle United: live kijken op tv en online | 1 november 2023 | League Cup

De op één na hoogste bekervoetbalstrijd van Engeland—de EFL Cup—is al vroeg in het seizoen in volle gang en daardoor zijn we inmiddels alweer bij de achtste finale beland. Benieuwd wanneer en waar je Manchester United – Newcastle United kunt kijken? De partij wordt gespeeld op woensdag 1 november 2023 om 21:15 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Engeland: Old Trafford. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Man Utd – Newcastle Utd online kijken: live stream van de wedstrijd op woensdag 1 november 2023 om 21:15 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor de achtste finale van de Engelse Carabao Cup in seizoen 2023/24. De uitzendingen worden dit seizoen wederom door Viaplay verzorgd. Ook de match tussen het team uit Manchester en de tegenstander uit Newcastle wordt woensdag om 21:15 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Man Utd – Newcastle bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Engelse EFL Cup minimaal vijf jaar lang live in Nederland uitgezonden.
🔀 OdidoDe nieuwe provider Odido, ontstaan uit T-Mobile en Tele2, biedt nieuwe klanten bij zijn lancering tijdelijk 1 jaar gratis Viaplay + ESPN. Dat is een welkomstbonus ter waarde van meer dan 300 euro. Hierdoor kun je deze match en de rest van het alle wedstrijden dit seizoen gratis kijken. 👉 Bekijk nu Viaplay bij Odido.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de EFL Cup worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van Manchester United en Newcastle tijdens deze wedstrijd in de EFL Cup

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze achtste finale in de Carabao Cup. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Manchester United vs. Newcastle United staat woensdag om 21:15 uur (NL tijd) op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔴 Opstelling Manchester United: nog niet bekend

🟢 Opstelling Newcastle United: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Man Utd vs. Newcastle United

Heb je de partij afgelopen woensdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Manchester United – Newcastle United terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Man United Newcastle kijken League Cup woensdag 1 november 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de League Cup in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De League Cup is dit jaar net als de Premier League in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Duitse Bundesliga.