Manchester United – Newcastle: live kijken op tv en online | 15 mei 2024 | Premier League

In de hoogste Engelse voetbalcompetitie—de Premier League—is een uitgestelde speelronde 34 aangebroken en er staan weer mooie wedstrijden op het programma. Daaronder valt ook een wedstrijd van een zogeheten ‘Big Six’-ploeg. Benieuwd wanneer en waar je Manchester United – Newcastle United kunt kijken? De partij wordt gespeeld op woensdag 15 mei 2024 om 21:00 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg: Old Trafford. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Wedstrijd ‘Manchester United vs. Newcastle United’ online kijken: live stream op woensdag 15 mei 2024 om 21:00 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor de uitgestelde speelronde 34 van de Engelse Premier League. De uitzendingen worden dit seizoen wederom door Viaplay verzorgd. Ook de match tussen de teams uit Manchester en Newcastle wordt woensdag om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten van deze competitie uit Engeland per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Manchester United – Newcastle bij Viaplay. Alleen hier worden alle wedstrijden uit de Engelse Premier League in Nederland uitgezonden.
🔀 CANAL+Bij de nieuwe streamingdienst CANAL+ kun je momenteel gratis ESPN kijken binnen het pakket met tv-zenders. Daardoor stream je er voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Europa League, Conference League en nog veel meer. Deze competitie uit Engeland is echter niet in het aanbod opgenomen. Wel kun je de streamingdienst nu 7 dagen gratis uitproberen. 👉 Ga meteen naar voetbal op CANAL+.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDit streamplatform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoDe streamingdienst van Amazon, beter bekend als Prime Video, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je voetbal niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Premier League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van Man Utd en Newcastle tijdens deze wedstrijd in de Premier League

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Premier League. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Manchester United vs. Newcastle staat woensdag om 21:00 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔴 Opstelling Manchester United: nog niet bekend

🟢 Opstelling Newcastle United: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Man United vs. Newcastle

Heb je de partij afgelopen woensdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Man Utd – Newcastle terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform kan met elke match tot 48 uur terugkijken. Dit geldt ook onder andere voor de Premier League en Bundesliga.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Manchester United Newcastle Premier League 15 mei 2024’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

PlaatsClubGespeeldPuntenVorm
1 🏆Arsenal3786✅ ✅ ✅ ✅ ✅
2 🏁Manchester City3685✅ ✅ ✅ ✅ ✅
3 🏁Liverpool3678✅ ➖ ❌ ✅ ❌
4 🏁Aston Villa3667❌ ➖ ✅ ✅ ➖
5 🏳️Tottenham Hotspur3663✅ ❌ ❌ ❌ ❌
6Newcastle United3657➖ ✅ ✅ ❌ ✅
7Chelsea3657✅ ✅ ✅ ➖ ❌
8Manchester United3654❌ ❌ ➖ ✅ ➖
9West Ham United3752✅ ❌ ➖ ❌ ❌
10Brighton & Hove Albion3648➖ ✅ ❌ ❌ ➖
11Bournemouth3748❌ ❌ ✅ ✅ ❌
12Crystal Palace3746✅ ✅ ➖ ✅ ✅
13Wolverhampton3746❌ ❌ ✅ ❌ ❌
14Fulham3744❌ ➖ ➖ ❌ ✅
15Everton3740✅ ➖ ✅ ✅ ✅
16Brentford3739✅ ➖ ❌ ✅ ✅
17Nottingham Forest3729❌ ✅ ❌ ❌ ➖
18 🚩Luton3726❌ ➖ ❌ ❌ ❌
19 🚩Burnley3724❌ ❌ ➖ ✅ ➖
20 🚩Sheffield United3716❌ ❌ ❌ ❌ ❌