Live stream: Manchester United – Newcastle | 26 februari 2023 | Finale League Cup

Na de Premier League en de FA Cup is er nog een mooie prijs te vergeven in het Engelse voetbal: de English Football League Cup, ook kortweg bekend als de League Cup, EFL Cup of de Carabao Cup. Inmiddels is de finale van dit toernooi aangebroken, waarin de rode ploeg van ‘onze’ Erik ten Hag mag strijden tegen ‘the Magpies’. Benieuwd wanneer en waar je Manchester United – Newcastle United kunt kijken? De partij wordt gespeeld op zondag 26 februari 2023 om 17:30 uur Nederlandse tijd, maar niet in het stadion van de thuisploeg. Het felbegeerde Wembley Stadium in Londen is namelijk de uitverkoren locatie voor dit soort grote finales. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Manchester United – Newcastle United online kijken: live stream van de Carabao Cup-finale op zondag 26 februari 2023 om 17:30 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor de finale van de Engelse League Cup. De uitzendingen worden dit seizoen door Viaplay verzorgd. De match tussen het team uit Manchester en de tegenstanders uit Newcastle wordt zondag om 17:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Manchester United – Newcastle United bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Engelse League Cup live in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 25% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazons streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de EFL Cup worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. Verder is het goed om te weten dat je in het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag precies vindt welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

The ULTIMATE Man Utd x Newcastle Combined XI! 🍿 | Saturday Social ft Harry Pinero & Emil Franchi

Opstellingen van Manchester en Newcastle United tijdens deze League Cup-finale

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de finale van de EFL Cup. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Manchester United vs. Newcastle United staat zondag om 17:30 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔴 Opstelling Manchester United: nog niet bekend

🔵 Opstelling Newcastle United: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Man Utd. vs. Newcastle

Heb je de partij afgelopen zondag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Manchester United – Newcastle United terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Manchester Newcastle EFL Cup Final’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Carabao Cup in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De League Cup is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga.


  • Hoe laat is de wedstrijd Manchester United – Newcastle United vandaag (zondag 26 februari 2023)?

    De aftrap van deze finale van de League Cup is in de middag om 17:30 uur Nederlandse tijd in het Wembley Stadium in Londen.

  • Via welke zender op tv wordt de wedstrijd Manchester Utd vs. Newcastle vanmiddag uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden door Viaplay, waardoor je hem op tv en online kunt streamen op de manieren die in dit artikel worden beschreven.