Waar kun je Manchester United – Liverpool kijken? | Premier League-wedstrijd op 22 augustus 2022 (om 21:00 uur)

Het is tijd voor de zinderende Premier League-wedstrijd tussen Manchester United – Liverpool. De strijd tussen de twee teams barst los op maandag 22 augustus 2022 om 21:00 uur Nederlandse tijd, nadat de vorige partij met 4-0 werd gewonnen door ‘The Red Devils’. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Manchester United – Liverpool online kijken: live stream van de wedstrijd op maandag 22 augustus 2022 om 21:00 uur

Begin deze maand is de Premier League begonnen. De uitzending wordt dit keer door Viaplay verzorgd, omdat deze streamingdienst de uitzendrechten voor de Engelse voetbalcompetitie in de wacht heeft weten te slepen. Wil je nu meteen de wedstrijd bekijken? 👉 Ga direct naar Manchester United – Liverpool bij Viaplay.

Wanneer voetbalwedstrijden op tv worden uitgezonden, is het soms mogelijk om via NLZIET de wedstrijd online te kijken. Viaplay is echter enkel een streamingdienst en heeft geen eigen kanaal op de televisie. Hierdoor is er geen lineaire tv-uitzending, maar je kunt wel Viaplay op tv kijken door bijvoorbeeld met een Chromecast of via Apple TV de uitzending op het grote scherm te vertonen.

Uitslag van de vorige wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool

De laatste keer dat Manchester United en Liverpool tegenover elkaar stonden was op 12 juli, slechts een maand geleden. Op het gebied van balbezit, schoten en schoten op doel leken de teams gelijk op te gaan, maar Man U was de enige club die kansen wist te verzilveren. Jadon Sancho (12′), Frederico Rodrigues Santos (30′), Anthony Martial (33′) en Facundo Pellistri (76′) scoorden allemaal, waardoor Liverpool met 4-0 werd verslagen.

De kersverse Nederlandse trainer Erik ten Hag is met zijn team echter allesbehalve in vorm. Tegen Brighton werd begin deze maand met 1-2 verloren, waarna ook Brentford te sterk bleek voor The Red Devils. Zullen ze het tij weten te keren tegen Liverpool? We gaan het vanavond meemaken, want om 21:00 uur Nederlandse tijd barst de strijd los.

Focused At Carrington Ahead Of Liverpool || INSIDE TRAINING 👀

Alle wedstrijden van de Premier League in 2022 op tv en online kijken met een live stream

De Premier League is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden. Tevens laten we op onze website weten welke wedstrijden er in het voetbal vandaag allemaal op de planning staan.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay tevens genieten van de Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse voetbal er niet te vinden. Ook discovery+ heeft met de Zweedse Allsvenskan een eigen competitie in handen.


Afbeelding ter illustratie

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.