Manchester United – Leeds: live kijken op tv en online | 12 juli 2023 | Oefenwedstrijd

Na een korte zomerstop hebben de eerste paar voetballers van de Premier League-ploegen zich alweer in Nederland verzameld om hun eerste oefenwedstrijden voor het nieuwe seizoen te spelen, zodat we weer van een lekkere sportweek kunnen gaan genieten. Benieuwd wanneer en waar je Manchester United – Leeds United kunt kijken? De partij wordt gespeeld op woensdag 12 juli 2023 om 17:00 uur Nederlandse tijd in een bijzonder ver gelegen stadion: het Ullevaal Stadion in Oslo (Noorwegen). Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Manchester United – Leeds online kijken: live stream van de wedstrijd op woensdag 12 juli 2023 om 17:00 uur Nederlandse tijd

Je hoeft nog maar een maandje geduld te hebben en dan gaat de Engelse Premier League alweer van start. De uitzendingen worden dit seizoen wederom door Viaplay verzorgd, maar ook deze oefenwedstrijd zal er te zien zijn. De match tussen het team uit Manchester en de tegenstanders uit Leeds wordt woensdag om 17:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Manchester United – Leeds bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Engelse Premier League minimaal vijf jaar lang live in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 12,5% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Premier League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
The Story Behind Our Home Kit Design | 2023/24 Shirt EXPLAINED 💬🔎

Opstellingen van Manchester United en Leeds tijdens deze oefenwedstrijd voor de Premier League

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Premier League-voorbereiding. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Manchester United vs. Leeds United staat woensdag om 17:00 uur op de planning, dus we hoorden iets meer dan een uur ervoor wie de onderstaande basisspelers zijn.

🔴 Opstelling Manchester United: Heaton; Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Fernandez; McTominay, Mejbri; Amad, Fernandes, Sancho; Martial

🟡 Opstelling Leeds: Klaesson; Hjelde, Drameh, Cooper, Mullen; Gyabi, Shackleton; Greenwood, Poveda, Sinisterra; Rutter

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Manchester United vs. Leeds

Heb je de partij afgelopen woensdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Manchester United – Leeds terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Manchester United Leeds Premier League oefenwedstrijd 12 juli 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Premier League in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Premier League is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Duitse Bundesliga.