Live stream: Manchester City – Wolverhampton Wanderers | 22 januari 2023 | Premier League

In de hoogste Engelse voetbalcompetitie—de Premier League—is speelronde 21 aangebroken met onder andere de partij Manchester City – Wolverhampton Wanderers op de planning. De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 22 januari 2023 om 15:00 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Manchester: Etihad Stadium. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Manchester City – Wolverhampton Wanderers online kijken: live stream van de wedstrijd op zondag 22 januari 2023 om 15:00 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor speelronde 21. Ben je benieuwd waar je Manchester City – Wolverhampton Wanderers kunt kijken? De uitzendingen van de Engelse Premier League wordt dit seizoen door Viaplay verzorgd. Deze match tussen het team uit Manchester en de tegenstanders uit Wolverhampton wordt zondag om 15:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Manchester City – Wolverhampton bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Engelse Premier League minimaal vijf jaar lang live in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 25% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Premier League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. Verder is het goed om te weten dat je in het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag precies vindt welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

Pep Guardiola Press-conference | Man City v Wolves | Premier League

Opstellingen van Man City en Wolverhampton

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor de wedstrijd vanmiddag. Meestal worden de opstellingen op de dag van de wedstrijd ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Manchester City vs. Wolverhampton Wanderers staat voor zondag om 15:00 uur op de planning, dus we verwachten rond 2 uur ‘s middags meer te horen over de basisspelers.

🔵 Opstelling Manchester City: nog niet bekend

🟠 Opstelling Wolverhampton Wanderers: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Manchester City vs. Wolverhampton Wanderers

Heb je de partij afgelopen zondag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Manchester City – Wolverhampton terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Manchester City Wolverhampton’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Premier League in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Premier League is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Duitse Bundesliga. Ook discovery+ heeft met de Zweedse Allsvenskan een eigen competitie in handen.


  • Hoe laat is de wedstrijd Manchester City – Wolverhampton Wanderers vandaag (zondag 22 januari 2023)?

    De aftrap van deze partij in de Premier League is in de middag om 15:00 uur in het Etihad Stadium.

  • Via welke zender op tv wordt de wedstrijd Manchester City vs. Wolverhampton Wanderers vanmiddag uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden op de streamingdienst Viaplay. Hierdoor kun je via je televisie bij je provider en online naar de partij tussen de teams kijken met een live stream, zoals in dit artikel wordt beschreven.