Live stream: Manchester City – Tottenham Hotspur | 19 januari 2023 | Premier League

In de hoogste Engelse voetbalcompetitie—de Premier League—is de uitgestelde speelronde 7 aangebroken met onder andere de partij Manchester City – Tottenham Hotspur op de planning. De wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 19 januari 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Manchester: Etihad Stadium. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Manchester City – Tottenham Hotspur online kijken: live stream van de wedstrijd op donderdag 19 januari 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor speelronde 7 (waarvan deze wedstrijd is uitgesteld) van de Engelse Premier League. De uitzendingen worden dit seizoen door Viaplay verzorgd. De match tussen het team uit Manchester en de tegenstanders uit London wordt donderdag om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Manchester City – Tottenham Hotspur bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Engelse Premier League minimaal vijf jaar lang live in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 25% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Premier League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. Verder is het goed om te weten dat je in het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag precies vindt welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

Manchester City face 'must-win' in title chase against Spurs | Premier League | NBC Sports

Wie is er beter in vorm voor de wedstrijd: Manchester City of Tottenham Hotspur?

Momenteel is het niet duidelijk te zeggen welke van deze twee ploegen beter in vorm is in de Premier League. Ze wisten namelijk allebei twee van de afgelopen vijf wedstrijden te winnen, terwijl er ook bij elk twee verloren werden. Het totaal van vijf werd voor beiden aangevuld met een gelijkspel.. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden. We gaan het donderdagavond meemaken, want dan breekt de strijd tussen de twee ‘Big Six’-rivalen los om 21:00 uur Nederlandse tijd in het Etihad Stadium.

Manchester City recente wedstrijden
Tottenham Hotspur recente wedstrijden

Opstellingen van Man City en de Spurs tijdens deze wedstrijd

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die door trainers Antonio Conte en Pep Guardiola zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor de wedstrijd vanavond. Meestal worden de opstellingen op de dag van de wedstrijd ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Manchester City vs. Tottenham Hotspur staat voor vanavond 21:00 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten rond 20u meer te horen over de basisspelers.

🔵 Opstelling Manchester City: nog niet bekend

⚪️ Opstelling Tottenham Hotspur: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Manchester City vs. Tottenham Hotspur

Heb je de partij afgelopen donderdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Manchester CityTottenham Hotspur terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Manchester City Tottenham Hotspur’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Premier League in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Premier League is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Duitse Bundesliga. Ook discovery+ heeft met de Zweedse Allsvenskan een eigen competitie in handen.

  • Hoe laat is de wedstrijd Manchester City – Tottenham Hotspur vandaag (donderdag 19 januari 2023)?

    De aftrap van deze partij in de Premier League is in de avond om 21:00 uur Nederlandse tijd in het Etihad Stadium.

  • Via welke zender op tv wordt Manchester City vs. Tottenham Hotspur vanavond uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden door de streamingdienst Viaplay. Hierdoor kun je via je televisie en online naar de partij tussen de teams kijken met een live stream, zoals in dit artikel wordt beschreven.


Afbeelding ter illustratie