Manchester City – Leicester City: live kijken op tv en online | 15 april 2023 | Premier League

In de hoogste Engelse voetbalcompetitie—de Premier League—is speelronde 31 aangebroken en er staan weer mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Manchester City – Leicester City kunt kijken? De partij wordt gespeeld op zaterdag 15 april 2023 om 18:30 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Manchester: Etihad Stadium. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Manchester City – Leicester City online kijken: live stream van de wedstrijd op zaterdag 15 april 2023 om 18:30 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor speelronde 31 van de Engelse Premier League. De uitzendingen worden dit seizoen door Viaplay verzorgd. De match tussen het team uit Manchester en de tegenstanders uit Leicester wordt zaterdag om 18:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland. Je kunt de wedstrijd via de app kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Manchester City – Leicester City bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Engelse Premier League minimaal vijf jaar lang live in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 12,5% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Premier League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van Manchester City en Leicester City tijdens deze wedstrijd in de Premier League

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Premier League. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Manchester City vs. Leicester City staat zaterdag om 18:30 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🏟️ Opstelling Manchester City: nog niet bekend

🚌 Opstelling Leicester City: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Manchester City vs. Leicester City

Heb je de partij afgelopen zaterdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Manchester City – Leicester City terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Manchester City Leicester City Premier League 15 april 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Premier League in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Premier League is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Duitse Bundesliga. Ook discovery+ heeft met de Zweedse Allsvenskan een eigen competitie in handen.