Manchester City – Internazionale: live kijken op tv en online | 10 juni 2023 | Finale van de Champions League

“The Chaaaampiooooonssss!” Eindelijk is het zover: de finale van de felbegeerde Champions League, hét miljoenenbal van Europa, is aangebroken. De Engelse ploeg kan hier de iconische treble in de wacht slepen en zijn eerste UCL-titel winnen, terwijl de Italianen na 1964, 1965 en 2010 hun vierde winst in de zak zouden kunnen steken. Benieuwd wanneer en waar je Manchester City – Internazionale kunt kijken? Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 10 juni 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd in het Atatürk Olympisch Stadion in Istanbul, Turkije. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Manchester City – Internazionale online kijken: live stream van de wedstrijd op zaterdag 10 juni 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd

De finale van de Europese Champions League is inmiddels aangebroken. Uitzendingen van het miljoenenbal worden dit seizoen door Ziggo Sport verzorgd, maar grote wedstrijden als deze worden ook lineair op openbare televisie-kanalen vertoond. De match tussen het team uit Manchester (Engeland) en de tegenstanders uit Milaan (Italië) wordt zaterdag om 21:00 uur Nederlandse tijd daarom ook uitgezonden op RTL 7, mede te ontvangen via NLZIET. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland. Je kunt de wedstrijd via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

NLZIET➡️ Ga meteen naar Manchester City – Internazionale bij NLZIET. Hier wordt deze wedstrijd uit de Champions League vanwege de tv-uitzending op RTL 7 ook online vertoond. Je kunt nu de eerste 14 dagen gratis kijken.
Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar Manchester City – Internazionale bij Ziggo Sport. Bij het hoofdkanaal van deze aanbieder worden de wedstrijden uit de Champions League in Nederland uitgezonden. Deze zender is ook beschikbaar via andere providers als KPN, T-Mobile en Canal Digitaal.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay kun je onder andere kijken naar het Engelse Premier League– en het Duitse Bundesliga-voetbal, maar Europees voetbal is er niet te zien.
✔ VideolandSportuitzendingen van de Champions League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen als ze niet lineair op de televisiekanalen van RTL worden uitgezonden. Bij deze wedstrijd is dat echter wél het geval.
Champions League Final Predictions: Manchester City vs. Inter Milan | ESPN FC

Opstellingen van Man City (Engeland) en Inter Milan (Italië) tijdens deze finale in de Champions League

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze finale van de Champions League. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Man City vs. Inter staat zaterdag om 21:00 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten rond 8 uur ‘s avonds te horen wie de basisspelers zijn.

🔵 Opstelling Manchester City: nog niet bekend

⚫️ Opstelling Internazionale: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Manchester City FC vs. FC Internazionale Milano

Heb je de partij afgelopen woensdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Manchester City Inter Milan Champions League finale zaterdag 10 juni 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Champions League in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Champions League is dit jaar in handen van Ziggo Sport, een provider die met zijn video on demand-platform ook onderdeel uitmaakt van het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga.


  • Hoe laat is de finale van de Champions League tussen Manchester City – Internazionale vandaag (zaterdag 10 juni 2023)?

    De aftrap van deze finale in de Champions League is in de avond om 21:00 uur Nederlandse tijd in het Atatürk Olympisch Stadion in Istanboel (Turkije).

  • Via welke zender op tv wordt de wedstrijd Man City vs. Inter Milan vanavond uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden op de tv-zenders RTL 7 en Ziggo Sport bij verschillende providers, maar het is daarnaast ook via meerdere kanalen mogelijk om online naar de partij tussen de teams te kijken met een live stream zoals in dit artikel wordt beschreven.