Kijkers onder de indruk van ‘A Man Called Otto’: “Tranen met tuiten gejankt”

Norse weduwnaar Otto ziet het leven niet meer zitten, maar dan ontmoet hij zijn nieuwe buurvrouw Marisol en ontstaat er een bijzondere vriendschap die alles verandert. Dit is het verhaal van A Man Called Otto op Pathé Thuis, een film die volgens kijkers op social media een echte aanrader is.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Aangrijpende dramafilm ‘A Man Called Otto’ op Pathé Thuis

A Man Called Otto is het Engelse antwoord op de Zweedse film Een man die Ove heet, naar de New York Times-bestseller van Fredrik Backman, en draait om Otto Anderson. Hij is sinds de dood van zijn vrouw nors, chagrijnig en suïcidaal, maar komt pas helemaal in de put terecht als hij zijn functie als hoofd van de buurtgroep kwijtraakt. Zijn leven wordt nóg routineuzer, saaier en uitzichtlozer, totdat een jong gezin naast hem komt wonen en hij bevriend raakt met de hoogzwangere, brutale Marisol.

In A Man Called Otto bundelen Oscarwinnaar Tom Hanks (Forrest Gump), de Finding Neverland-regisseur Marc Forster en de meermalig Oscargenomineerde scenarist David Magee (Life of Pi) hun krachten en dit levert een ontzettend aanrader op, als we kijkers en critici mogen geloven. Dit blijkt bijvoorbeeld al uit de IMDb-score van een 7,4 uit 10 (uit ruim 55.000 stemmen) en de Rotten Tomatoes-score van maar liefst 97%.

Reacties van kijkers zijn positief: “Een echte aanrader”

Kijkers van de dramafilm dus zijn erg positief en prijzen vooral het acteerwerk van Tom Hanks en het ontroerende verhaal. Wel geven ze je één tip: houd zakdoeken bij de hand, want die ga je nodig hebben voor deze emotionele achtbaan. Hieronder vind je een greep uit de reacties op social media.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze dramafilm nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de filmpagina van A Man Called Otto op Pathé Thuis. De film is hier sinds kort te koop en vanaf 24 april ook te huur.

A MAN CALLED OTTO - Official Trailer (HD)
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.