Vanaf vandaag is ‘A Man Called Otto’ met Tom Hanks te huur via Pathé Thuis

In A Man Called Otto ontstaat er een bijzondere vriendschap tussen norse weduwnaar Otto en zijn nieuwe buurvrouw, de brutale, hoogzwangere Marisol. Deze film verscheen slechts twee maanden geleden op het witte doek en wist hoge ogen te gooien, maar als je hem gemist hebt hoef je niet te treuren. Bij Pathé Thuis kun je hem sinds maandag 24 april huren.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Hartverwarmende vriendschap in ‘A Man Called Otto’

Otto Anderson is een norse, chagrijnige en bij tijd en wijle zelfs suïcidale weduwnaar die helemaal in de put raakt als hij zijn functie als hoofd van de buurtgroep moet neerleggen. Het liefste zou hij dood willen. Zijn uitzichtloze en routineuze leven wordt verstoord als er een jong gezin naast hem komt wonen en hij in contact komt met de hoogzwangere Marisol.

A Man Called Otto is gebaseerd op de New York Times-bestseller van Fredrik Backman, een verhaal dat eerder al naar het witte doek gebracht werd in de Zweedse film Een man die Ove heet. Deze werd destijds voor een Oscar genomineerd. Ook de Engelse versie wordt weer lovend ontvangen, maar met deze cast en crew kon dat ook niet anders. De hoofdrol wordt vertolkt Oscarwinnaar Tom Hanks (Forrest Gump), de regie lag in handen van Finding Neverland-maker Marc Forster en het scenario kwam van meermalig Oscargenomineerde schrijver David Magee (Life of Pi). Een gouden combinatie!

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Oscarwinnaar Tom Hanks in de hoofdrol
2️⃣ Enthousiaste reacties van kijkers, met een score van een 7,4 uit 10 op IMDb
3️⃣ Gebaseerd op de bestseller Een man die Ove heet, een verhaal dat eerder al bijna een Oscar won met de Zweedse verfilming

‘A Man Called Otto’ is nu al te zien bij Pathé Thuis

Op maandag 10 april 2023 voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de hartverwarmende dramafilm toe aan zijn aanbod. Toen kon je hem kopen voor €11,99. Je kon er ook voor kiezen om enkele weken wachten en de film vanaf maandag 24 april voor een lagere prijs te huren (vanaf €4,99). Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van A Man Called Otto en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

→ De Zweedse versie zien? Bekijk Een man die Ove heet bij HBO Max, Prime Video, Videoland of hier bij Pathé Thuis 🤩

Meer informatie over de film

A Man Called Otto is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk jong gezin naast hem komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap die Otto’s leven op zijn kop zet. A Man Called Otto is een grappig, hartverwarmend verhaal dat laat zien dat sommige gezinnen bepaald geen alledaagse achtergrond hebben.

TitelA Man Called Otto
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 6 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie
RegisseurMarc Forster
CastTom Hanks, Mariana Treviño, Manuel Garcia-Rulfo, Rachel Keller

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.