Waar kun je de film ‘A Man Called Otto’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film A Man Called Otto (2023) online kijken kunnen. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Fredrik Backman en draait om een norse weduwnaar (Tom Hanks) met vastgeroeste gewoonten. Wanneer een jong gezin naast hem komt wonen ontstaat een wonderlijke vriendschap. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘A Man Called Otto’ (2023) online kijken?

A Man Called Otto is vanaf 9 februari 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar A Man Called Otto bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan haar aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Ook de Zweedse film A Man Called Ove is hier te streamen.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max. Wel is de Zweedse variant A Man Called Ove hier bij HBO Max te zien.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtimeDe film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing en Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is A Man Called Otto nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden. De Zweedse variant van de film stream je wel bij RTL’s streamingdienst.

Verhaal en trailer van ‘A Man Called Otto’ (2023)

A Man Called Otto is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk jong gezin naast hem komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap die Otto’s leven op zijn kop zet. A Man Called Otto is een grappig, hartverwarmend verhaal dat laat zien dat sommige gezinnen bepaald geen alledaagse achtergrond hebben.

A MAN CALLED OTTO - Official Trailer (HD)

Streaming informatie over de film

TitelA Man Called Otto
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 6 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie
RegisseurMarc Forster
CastTom Hanks, Mariana Treviño, Manuel Garcia-Rulfo, Rachel Keller

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.