Waar kun je de film ‘Malum’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Malum (2023) online kijken kunnen. In deze horrorfilm ontdekt een beginnende politieagente een connectie tussen de dood van haar vader en een sekte. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Malum’ (2023) online kijken?

Malum draaide in november 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Malum bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film onlangs toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Malum niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMalum is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Malum’ (2023)

Op zoek naar de mysterieuze omstandigheden rond de dood van haar vader, wordt de pas benoemde politieagent Jessica Loren (Jessica Sula) toegewezen aan de laatste dienst in een buiten gebruik gesteld politiebureau waar jaren geleden een beruchte, wrede sekte ten onder ging. Als enige agent in het gebouw wordt ze al snel geconfronteerd met angstaanjagende bovennatuurlijke gebeurtenissen. Hierdoor wordt ze meegenomen op een reis waarin ze de schokkende waarheid ontdekt achter de verstrengeling van haar familie met een gestoorde sekteleider.

Streaming informatie over de film

TitelMalum
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 32 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurAnthony DiBlasi
CastJessica Sula, Chaney Morrow, Candice Coke, Natalie Victoria

Synopsis: MovieCompany

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.