Wanneer komt er een nieuw seizoen van ‘Makkelijk Scoren’?

Diederik Smit, Tex de Wit en Jonathan van het Reve bespreken al het laatste sportnieuws in hun programma Makkelijk Scoren. De heren doen dit op geheel eigen wijze, waarbij de nodige humor niet kan ontbreken. Met het EK Voetbal, Tour de France en de Olympische Spelen in het vooruitzicht viel er afgelopen seizoen weer een hoop te bespreken. Helaas is de laatste aflevering op tv verschenen. Maar wanneer kunnen we een nieuw seizoen van Makkelijk Scoren verwachten?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Wanneer verschijnt er een nieuw seizoen van ‘Makkelijk Scoren’?

In 2019 verscheen het eerste seizoen van Makkelijk Scoren. Het programma werd bedacht op de redactie van Zondag Met Lubach. Drie van de schrijvers Diederik Smit, Tex de Wit en Jonathan van het Reve zijn verantwoordelijk voor de presentatie van het satirische sportprogramma. Een jaar later verscheen het tweede seizoen. In 2024 konden we eindelijk genieten van het langverwachte derde seizoen.

Maar kunnen we ook op een vierde seizoen rekenen? Op dit moment is het nog niet bekend wanneer het programma op tv terugkeert. Als we dezelfde tijdsperiode aanhouden, kan het zijn dat het vierde seizoen volgend jaar verschijnt. Het is echter niet te hopen dat de heren er weer een lange periode tussen laten. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Verhaal van ‘Makkelijk Scoren’

Presentatoren Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit nemen in hoog tempo de sportweek door aan de hand van elkaar. Makkelijk Scoren is perfect voor mensen die elke dag sport kijken, maar ook voor mensen die sport haten of het eigenlijk graag vaker zouden willen kijken maar er in de praktijk haast nooit aan toekomen.

Meer informatie over het programma

TitelMakkelijk Scoren
Jaar2024
SoortProgramma
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSatire, Nieuws
PresentatorenTex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit

Synopsis: VPRO

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.