Waar kun je ‘Makkelijk Scoren’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op maandag 13 mei 2024 is het derde seizoen van Makkelijk Scoren van start gegaan. Met het EK Voetbal 2024, Tour de France en de Olympische Spelen hebben Diederik Smit, Tex de Wit en Jonathan van het Reve genoeg te bespreken. De heren nemen in het programma op satirische wijze al het laatste sportnieuws door. Maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het programma ‘Makkelijk Scoren’ online kijken?

Makkelijk Scoren verscheen op maandag 13 mei 2024 op de buis. Iedere week kun je op maandagavond een aflevering kijken op NPO 3 om 20:15 uur. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Makkelijk Scoren bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Makkelijk Scoren niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Makkelijk Scoren en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘Makkelijk Scoren’

Presentatoren Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit nemen in hoog tempo de sportweek door aan de hand van elkaar. Makkelijk Scoren is perfect voor mensen die elke dag sport kijken, maar ook voor mensen die sport haten of het eigenlijk graag vaker zouden willen kijken maar er in de praktijk haast nooit aan toekomen.

Streaming informatie over de serie

TitelMakkelijk Scoren
Jaar2024
SoortProgramma
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSatire, Nieuws
PresentatorenTex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit

Synopsis: VPRO

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.