Making A Murderer seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Voor één van de meest bekeken series op Netflix ooit blijven fans met veel vragen zitten na het tweede seizoen. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Making A Murderer S3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Making A Murderer over?

Making a Murderer gaat over het leven van Steven Avery, een man uit Wisconsin die achttien jaar lang in de gevangenis heeft gezeten voor verkrachting van Penny Ann Beernsten. DNA-analyse linkte de verkrachting later aan Gregory Allen, een man die ook andere misdaden heeft gepleegd in Manitowoc County. Avery werd vrijgelaten en startte een rechtszaak tegen Manitowoc County en enkele ambtenaren die te maken hadden met zijn eerste arrestatie. Kort na het aanspannen van de rechtszaak werd Avery beschuldigd van moord op Teresa Halbach, waarbij dezelfde ambtenaren betrokken waren in het onderzoek. Making a Murderer toont de rechtszaak en het onderzoek naar de moord op Teresa Halbach. Brendan Dassey, de neef van Avery wordt ook beschuldigd van moord in het onderzoek, zijn rechtszaak komt ook aan bod in de serie.

Op IMDb wordt de serie Making A Murderer beoordeeld met een 8.6 uit 10.

Wanneer komt Making A Murderer seizoen 3 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Making A Murderer seizoen 3 op Netflix? Helaas weten we nog niet of er een derde deel van de serie zal komen op Netflix en wanneer dat derde deel zou kunnen verschijnen. Mocht het echter zo ver zijn dat de komst bekendgemaakt wordt, dan zal het nog wel even duren tot de serie op Netflix komt. De verwachting is dat 2021 de vroegst mogelijke release date zal zijn.

→ Vergelijkbare series met Making A Murderer vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 3 van Making A Murderer naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een Making A Murderer seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niets over de lengte van de serie. Mocht er een mogelijk vierde seizoen aankomen, dan laten we dat hier weten.

Welke teaser of trailer is er van Making A Murderer seizoen 3?

Jammer genoeg weten we nog niet of er een derde deel komt en is er dus momenteel nog geen trailer beschikbaar. Geniet hieronder van de trailer van S2!


Wanneer komt Making A Murderer seizoen 3 op Netflix Nederland?

Helaas is nog niets bekend over of en wanneer Making A Murderer seizoen 3 op Netflix Nederland zou kunnen verschijnen.Making A Murderer seizoen 3 Netflix