Hoeveel afleveringen heeft het nieuwe seizoen van ‘Make Up Your Mind’?

In maart worden weer 25 BN’ers omgetoverd tot prachtige Queens. Op zaterdag 23 maart 2024 verschijnt namelijk het 4e seizoen van Make Up Your Mind. Iedere zaterdag kunnen we weer klaar zitten voor alle spectaculaire optredens op Videoland, tv en NLZIET. Presentator Carlo Boszhard, teamcaptains Nikkie de Jager en Fred van Leer en hoofd van vijfkoppige-jury Miss Envy Peru zijn uiteraard van de partij. Maar hoeveel afleveringen heeft Make Up Your Mind eigenlijk?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘Make Up Your Mind’?

Het is alweer een aantal maanden geleden sinds het laatste seizoen van Make Up Your Mind op tv verscheen. Binnenkort worden er echter 25 BN’ers omgetoverd tot Queens. In verschillende rondes gaan alle sterren de strijd met elkaar aan. Na elke aflevering blijft er slechts één Queen over die doorgaat naar de grote finale. De eerste aflevering verschijnt op zaterdag 23 maart 2024 om 20:00 uur op RTL 4. In totaal zullen 20 sterren en 6 Mystery-queens het podium betreden. Het seizoen zal bestaan uit vijf shows, een halve finale en de grote finale. Dit komt neer op een totaal van zeven afleveringen.

Uitzendschema van ‘Make Up Your Mind’ in 2024

Op zaterdag 23 maart 2024 verschijnt de eerste aflevering op tv. Hierna volgen er nog veel meer, want zoals eerder beschreven kun je in totaal zeven weken klaar zitten voor een nieuwe aflevering. Hieronder vind je het complete uitzendschema met alle dagen waarop er een aflevering van Make Up Your Mind op tv verschijnt. Op zaterdag 4 mei 2024 vindt de grote finale plaats.

AfleveringWeekdagDatum
1Zaterdag23 maart 2024
2Zaterdag30 maart 2024
3Zaterdag6 april 2024
4Zaterdag13 april 2024
5Zaterdag20 april 2024
6 (second chance halve finale)Zaterdag27 april 2024
7 (Finale 🏆)Zaterdag4 mei 2024

Meer informatie over het programma

‘Make Up Your Mind’ komt terug! Komend seizoen ondergaan vijfentwintig bekende Nederlanders een transformatie tot oogverblindende dragqueens. Het is aan het panel, onder leiding van presentator Carlo Boszhard, om te achterhalen welke BN’ers hun op de verkeerde hak proberen te zetten. Teamcaptains Fred van Leer en Nikkie de Jager gaan de strijd met elkaar aan om zo veel mogelijk Queens te ontmaskeren. Ook deze keer zwaait Miss Envy Peru de scepter over de glamoureuze vijfkoppige jury. Wie bereikt de finale en gaat er met de overwinning vandoor?

TitelMake Up Your Mind
SoortSerie
Jaar2021-
TaalNederlands
Duur4 seizoenen
CategorieReality, spelshow
PresentatorCarlo Boszhard
TeamcaptainsNikkie de Jager, Fred van Leer

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.