Op deze datum verschijnt het nieuwe seizoen van ‘Make Up Your Mind’ op tv

We kunnen dit jaar weer genieten van alle waanzinnige optredens tijdens Make Up Your Mind. Je leest het goed: het programma keert in 2024 terug op tv. Onder leiding van presentator Carlo Boszhard gaan teamcaptains Nikkie de Jager en Fred van Leer de strijd met elkaar aan om alle Queens te ontmaskeren. Maar op welke datum gaat het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind van start? In dit artikel vertellen we je precies wanneer je alle afleveringen op tv kunt verwachten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Make Up Your Mind’ schittert op tv

In Make Up Your Mind worden BN’ers omgetoverd tot dragqueen. Aan het panel de taak om te raden welke bekende Nederlanders voor alle spetterende optredens zorgen. Uiteraard is presentator Carlo Boszhard weer van de partij en kunnen teamcaptains Nikkie de Jager en Fred van Leer niet ontbreken. De vijfkoppige jury wordt geleid door Miss Envy Peru.

Datum van het nieuwe seizoen

Dit jaar is het tijd voor het vierde seizoen van Make Up Your Mind. Het eerste seizoen ging op 15 mei 2021 van start en bestond toen nog uit slechts één aflevering. Gelukkig voor alle kijkers kwam het programma in 2022 en 2023 terug met vijf afleveringen per reeks.

Alle voorgaande seizoenen van Make Up Your Mind verschenen in mei/april. Het vierde seizoen zal echter een stuk eerder op de buis komen. Op zaterdag 23 maart 2024 wordt namelijk om 20:00 uur op RTL 4 de eerste aflevering uitgezonden. Dit is bijna een maand eerder dan alle eerder verschenen reeksen.

Uitzendschema ‘Make Up Your Mind’

De eerste aflevering verschijnt dus op zaterdag 23 maart 2024 op tv. Seizoen twee en drie bestonden uit vijf afleveringen. Per reeks waren er 20 Queens te zien. Komend seizoen zullen er echter 25 BN’ers worden omgetoverd tot dragqueens. Per aflevering geven er vijf sterren een optreden, waarna een van hen doorgaat naar de grote finale. Hierdoor zal seizoen vier uit zes afleveringen bestaan. Als we naar het uitzendschema hieronder kijken, zien we dat de finale gepland staat op zaterdag 27 april 2024.

AfleveringWeekdagDatum
1Zaterdag23 maart 2024
2Zaterdag30 maart 2024
3Zaterdag6 april 2024
4Zaterdag13 april 2024
5Zaterdag20 april 2024
6Zaterdag27 april 2024

Meer informatie over het programma

‘Make Up Your Mind’ komt terug! Komend seizoen ondergaan vijfentwintig bekende Nederlanders een transformatie tot oogverblindende dragqueens. Het is aan het panel, onder leiding van presentator Carlo Boszhard, om te achterhalen welke BN’ers hun op de verkeerde hak proberen te zetten. Teamcaptains Fred van Leer en Nikkie de Jager gaan de strijd met elkaar aan om zo veel mogelijk Queens te ontmaskeren. Ook deze keer zwaait Miss Envy Peru de scepter over de glamoureuze vijfkoppige jury. Wie bereikt de finale en gaat er met de overwinning vandoor?

TitelMake Up Your Mind
SoortSerie
Jaar2021-
TaalNederlands
Duur4 seizoenen
CategorieReality, spelshow
PresentatorCarlo Boszhard
TeamcaptainsNikkie de Jager, Fred van Leer

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.