De film Magie in de bergen (2017) kun je sinds 8 december 2019 op Film1 kijken in Nederland. Deze film valt in de volgende genres: Avontuur, Drama, Familie. De titel hoort thuis in de filmcatalogus van Film1—The Home of Good Movies—met als director Tobias Wiemann en een cast van onder andere Mia Kasalo, Samuel Girardi, Denis Moschitto.

→ Ga direct naar Magie in de bergen (2017) op Film1 🍿

Verhaal van Magie in de bergen (2017)

Stadsmeid Amelie worstelt met astma en wordt naar een kliniek in de bergen gebracht. Ze besluit te ontsnappen en de top van een berg te bereiken met een nieuwe vriend. Volgens een oude legende kan ze daar genezen worden.

Wil je graag Magie in de bergen op Film1 zien, maar heb je geen abonnement? Bekijk jouw persoonlijke aanbieding per provider dan op de officiële Film1 website. Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films op Film1 kijken. Alle te bekijken films op de streamingdienst vind je in de lijst met het Film1 aanbod ✅

Magie in de bergen (2017) op Film1 in Nederland

Titel: Magie in de bergen
Jaar: 2017
Categorie: Avontuur, Drama, Familie
Director: Tobias Wiemann
Cast: Mia Kasalo, Samuel Girardi, Denis Moschitto
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Nieuw op Film1 sinds: 8 december 2019
Direct kijken via Film1: Kijken

Benieuwd of Magie in de bergen ook op andere streamingdiensten dan Film1 in Nederland te zien is op dit moment? Zoek dan op Streamwijzer via deze knop.