Hitfilm ‘Magic Mike’s Last Dance’ is nu te huur bij Pathé Thuis

Nog één keer trekt de wereldberoemde stripper Magic Mike alles uit de kast om het publiek te laten wegsmelten in Magic Mike’s Last Dance. Deze laatste film van de populaire reeks verscheen pas enkele maanden geleden op het witte doek, maar is nu al gearriveerd in je eigen thuisbioscoop. Bij Pathé Thuis kun je hem sinds donderdag 15 juni huren.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Channing Tatum danst voor de laatste keer in ‘Magic Mike’s Last Dance’

Mike Lane heeft zijn stripcarrière eigenlijk al aan de wilgen gehangen en verdient zijn geld als barman als hij in contact komt met de rijke Maxandra Mendoza. Na één privévoorstelling van Mike is zij zo van hem onder de indruk dat ze hem vraagt met haar mee te gaan naar Londen. Daar moet hij wel aan de bak: Maxandra wil dat hij een geweldige show neerzet met een groep nieuwe, knappe dansers om iedereen het geweldige gevoel te bezorgen dat zij van hem kreeg. Maar langzaam blijkt er veel meer op het spel te staan dan Maxandra heeft doen blijken.

Het complete creatieve team dat ons Magic Mike en Magic Mike XXL bracht, was begin 2023 terug voor de afsluiter van de trilogie. Opnieuw krijg je wat je kan verwachten: sixpacks, losse heupjes en een hele hoop pikante scènes. En Channing Tatum als Magic Mike natuurlijk. Daarnaast speelt ook Salma Hayek (Eternals) een grote rol. De eerste beelden bekijk je hieronder.

‘Magic Mike’s Last Dance’ is nu te zien bij Pathé Thuis

Op maandag 27 maart 2023 voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de pikante romcom toe aan haar aanbod. Vanaf dat moment kon je hem kopen als Premium-film voor €14,99. Sinds donderdag 15 juni kun je hem ook voor een lagere prijs huren (voor €4,99) en kopen (voor €10,99). Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Magic Mike’s Last Dance en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting. Ook de andere twee films van de franchise zijn bij dit video on demand-platform te vinden.

Koop je Magic Mike’s Last Dance bij Pathé Thuis, dan blijft deze film voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

“Magic” Mike Lane (Tatum) gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite (Hayek Pinault) die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… al heeft zij zo haar eigen plannen. Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten?

TitelMagic Mike’s Last Dance
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 52 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Romantiek
RegisseurSteven Soderbergh
CastChanning Tatum, Salma Hayek Pinault

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.