Nieuwe video ‘The Magic of Hogwarts’ neemt cast ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ mee naar Zweinstein

Vanaf 6 april 2022 kun je in de bioscoop genieten van de nieuwe Harry Potter-film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. In de gloednieuwe video ‘The Magic of Hogwarts’ zien we nieuwe beelden en wordt de cast meegenomen naar Zweinstein. HBO Max zal de film ongeveer 45 dagen na de bioscooprelease lanceren (± rond 21 mei 2022).

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Cast van de Harry Potter-film gaat voor het eerst naar Zweinstein

In de magische nieuwe video, die sinds gisteren op het YouTube-kanaal van Warner Bros. Pictures te zien is, vertelt de cast dat het een heel bijzonder gevoel voor hen is om op de set van het wereldberoemde filmkasteel te staan. We krijgen hun beleving te horen en zien de eerste beelden uit de film, waarin onder andere de eetzaal, een spelletje Quidditch en de Room of Requirement voorbijkomen.

‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ in de bioscoop en op HBO Max

Bioscoopfilms van Warner Bros. zullen in Nederland ongeveer 45 dagen later op de streamingdienst HBO Max verschijnen. Dat heeft WarnerMedia, eigenaar van de videodienst en filmstudio, laten weten. Hierdoor is nu al bekend dat we om en nabij 21 mei 2022 zonder aanvullende kosten op de streamingdienst kunnen genieten van de nieuwste Fantastic Beasts-film. Dat is namelijk 45 dagen na de bioscooplancering van 6 april. Hieronder vind je alvast de trailer.

Ook alle andere Harry Potter- en Fantastic Beasts-films zijn al op HBO Max te zien in Nederland

Mocht je eerst een marathon willen organiseren van de voorgaande films, dan is dat ook mogelijk. Alle 8 Harry Potter-films en de 2 eerdere Fantastic Beasts-films zijn namelijk te zien op HBO Max in Nederland. Ook de splinternieuwe reünie, die pas op 1 januari 2022 in de VS te zien was, kun je nu bekijken. Hier lees je alles over in het artikel over Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts.


Afbeelding: Warner Bros. Entertainment Inc. / Warner Bros. Pictures