Waar kun je de film ‘Mafia Mamma’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Mafia Mamma (2023) online kijken kunnen. In deze komedie erft Toni Collette het maffia-imperium van haar grootvader in Italië. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Mafia Mamma’ (2023) online kijken?

Mafia Mamma was in april 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Bekijk direct Mafia Mamma bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 17 augustus 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Mafia Mamma niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Mafia Mamma’ (2023)

In Mafia Mamma volgen we het verhaal van een Amerikaanse vrouw (Toni Collette) die het maffia-imperium van haar grootvader in Italië erft. Begeleid door de vertrouwde raadgever van het imperium (Monica Bellucci) overtreft ze op hilarische wijze ieders verwachtingen, inclusief die van haarzelf, als het nieuwe hoofd van het familiebedrijf.

Streaming informatie over de film

TitelMafia Mamma
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 41 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurCatherine Hardwicke
CastToni Collette, Monica Bellucci

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.