Superheldenfilm ‘Madame Web’ kijk je nu al vanaf de bank bij Pathé Thuis

Madame Web kennen we natuurlijk allemaal als de vrouw die Spider-Man regelmatig geholpen heeft. Maar wat is haar verhaal eigenlijk? Dat ontdekken we in de film Madame Web, die vorige maand op het witte doek verscheen. Razendsnel bekijk je hem ook vanaf de bank, want vandaag heeft Pathé Thuis de film aan het aanbod toegevoegd.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘Madame Web’ is nu al te streamen

Op 15 februari verscheen Madame Web op het witte doek en dat betekent dat hij ontzettend gauw naar het kleine scherm gekomen is. Pathé Thuis heeft de superheldenfilm namelijk vandaag, op zaterdag 30 maart, als Premium-titel aan het aanbod toegevoegd. Vanaf nu kun je hem kopen en huren, maar je kunt er ook voor kiezen om tijdje te wachten en de film dan voor een lagere prijs te streamen. Dit wordt op maandag 13 mei mogelijk.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Madame Web en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Dit kun je verwachten van ‘Madame Web’

Dakota Johnson duikt in de huid van Cassandra Webb. Zij werkt als ambulancemedewerker en merkt na een noodlottig ongeval dat ze ineens in de toekomst kan kijken. Ze raakt betrokken bij drie jonge vrouwen die aangevallen worden door schurk Ezekiel, en door haar nieuwe krachten kan ze ze helpen om uit zijn handen te blijven. Maar om het écht op te lossen, zal ze haar verleden onder ogen moeten komen.

Naast Dakota Johnson zien we ook Sydney Sweeney (Euphoria), Isabela Merced (Transformers: The Last Knight) en Celeste O’Connor (Ghostbusters: Afterlife) terug in de film.

Verhaal en trailer van de film

“Intussen in een ander universum…” Madame Web is de ‘origin story’ van een van de meest mysterieuze heldinnen uit het Marvel-universum, maar is geen typische superheldenfilm. In deze spannende thriller is Dakota Johnson te zien als Cassandra Webb, een ambulancemedewerker uit Manhattan die ontdekt dat ze mogelijk helderziend is. Als ze geconfronteerd wordt met haar verleden sluit ze een verbond met drie jonge vrouwen die een grootse toekomst te wachten staat. Maar dan moeten ze wel de gevaren van het heden zien te overleven.


Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.