Waar kun je ‘Maarten van Rossem – De Podcast’ luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze Maarten van Rossem – De Podcast luisteren kunnen. In deze uitzendingen geven Maarten van Rossem en Tom Jessen hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Daarnaast komen ook wisselende onderwerpen uit de geschiedenis voorbij. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

→ Luister nu 60 dagen gratis naar Podimo, want als bezoeker van Streamwijzer wordt de kosteloze proefperiode tijdelijk verviervoudigd ✅

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘Maarten van Rossem – De Podcast’ luisteren?

In mei 2020 ging de Nederlandse mediapersoonlijkheid Maarten van Rossem voor het eerst live met zijn eigen podcast Maarten van Rossem – De Podcast. Inmiddels kun je tijdens elke nieuwe aflevering genieten van een uurtje vermaak met het jurylid van De Slimste Mens en host & ondernemer Tom Jessen. Meerdere populaire podcasts zijn recentelijk verhuisd van een brede beschikbaarheid op al je favoriete podcastapps naar het exclusieve aanbod van de podcastapp Podimo. Bij ‘Maarten van Rossem – De Podcast’ is dat echter niet het geval, net als bij zijn andere productie DinoCast – De Dinosauriër Ppodcast met Maarten van Rossem en Gijs Rademaker. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel naar de eerdergenoemde podcast kunt luisteren.

✅ Podimo➡️ Ga meteen naar Maarten van Rossem – De Podcast bij Podimo. Hier kun je exclusief naar alle nieuwe afleveringen luisteren, maar daarnaast ook naar de oude uitzendingen. Een abonnement kost standaard de eerste 14 dagen niets, maar als bezoeker van Streamwijzer wordt deze periode tijdelijk verviervoudigd tot 2 maanden gratis luisteren.
SpotifyIn de grote bibliotheek van Spotify’s muziek en podcasts is deze show ook terug te vinden.
Apple PodcastsBij Apple Podcasts kun je tevens luisteren naar alle afleveringen van Maartens podcast.
Google PodcastsGoogle Podcasts heeft deze productie ook aan haar aanbod toegevoegd.

Verhaal en beelden van ‘Maarten van Rossem – De Podcast’

Maarten van Rossem en Tom Jessen geven hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Ook wisselende onderwerpen uit de geschiedenis komen voorbij.

Hieronder bekijk je een fragment van het YouTube-kanaal van deze podcast, waarin Maarten van Rossem reageert op het overlijden van zijn zus Sis. Zij was kunsthistorica, docente, columniste en presentatrice en overleed op 4 mei 2022.

Streaming informatie over de podcast

TitelMaarten van Rossem – De Podcast
Jaar2020-
SoortPodcast
TaalNederlands
CategorieActualiteiten, Entertainment
PresentatorenMaarten van Rossem, Tom Jessen

Synopsis: Podimo